Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a fiatalabb fiúk vonzanak? 17/L
Figyelt kérdés
Amikor 15 voltam akkor történt először olyan hogy nálam fiatalabbal kezdtem ki, azóta is így van ez.
Folyton 15 évesekkel ismerkedek, csókolózok, stbstb... Hiába írnak normális 17-20 körüli fiúk, egyáltalán nem fog meg bennük semmi. Szerintetek ez mitől lehet?
2017. márc. 19. 16:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. 15/F
3/5 anonim válasza:
Addig igen amig 30-40 felett nem oket kergetwd majf :D de mqr szerinzem 20 felett is furcsan neznenek rad.
A gyerekes viaelkedes fog meg vagy kinezet? Mert sok 20-30 as ferfi nez ki kis kamasznak.
5/5 anonim válasza:
Végre valaki, aki nem idősebb pasikra mászik. :D Szerintem nincs baj vele egyébként, engem is a tőlem idősebb lányok jobban izgatnak. :) 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!