Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (16-17-18 év) a ti szemetekben több egy fiú ha az sportol valamit?
Figyelt kérdés
Ha sportol is számít, hogy azt profi, versenyszerűen csinálja vagy elég ha csak hobbiból űzi?2017. jún. 28. 15:06
1/28 anonim válasza:
Igen, valamennyiben több. Van hobbija, az is megmutat a személyiségéből valamennyit
2/28 anonim válasza:
Egy kicsivel. Szerintem a sport (főleg csapatsportok) sokat alakítanak az ember személyiségén és mindenféle szempontból pozitív hatásúak. Én is sportolok/sportoltam innen tudom. Plusz ez is egy jó , közös téma lehet.
De azt nem bírom ha valaki pl csak azért jár konditerembe hogy utána a neten mutogassa , hogy hogy néz ki. Az visszataszító számomra.
3/28 anonim válasza:
Persze, hatalmas előny. Az mindegy, hogy versenyszerűen vagy hobbiból sportol-e.
4/28 anonim válasza:
Kicsivel több igen. Mindenhogyan számít :)
5/28 anonim válasza:
Nem kizáró ok ha nem sportol, de mindenképpen előny. Hiszen így máris tesz valamit magáért, ami számára hasznos. Amúgy meg vonzó egy szépen kidolgozott, de nem túlságosan kidolgozott test.
6/28 A kérdező kommentje:
Elsősorban a csapatsportokra gondoltam mint a foci, mivel hobbiból én is játszok. Aztán észrevettem, hogy a lányok jobban bírják ezeket a srácokat akik valamit sportolnak mintsem azokat akik egész nap számítógépeznek.
2017. jún. 28. 16:27
7/28 anonim válasza:
A számítógépezős srácok elég kevés lánynál élveznek előnyt. Gondolj bele, a filmeknek is mindig a sportoló fiúk a menők, a számítógépesek pedig a kicsit lúzer kategória.
8/28 anonim válasza:
Emberileg nem több egyik sem a másiknál, de mint pasi vonzóbb lesz.
16/L
10/28 anonim válasza:
En valahogy úgy vagyok vele hogy csinálja azt amit szeret de nem több másnál és más sem nála csak attol hogy sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!