Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért férfiasabb a szemetekben egy magas vékony, mint egy alacsonyabb, izmos fiú?
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Nem te irtad ki veletlenul?
Nekem a magas fiuk csaknem mindenhogy bejonnek, ha egy kicsit vekony, ha izmos, csak kover ne legyen, mert az nem igazan a zsanerem. Viszont a magassagod a partnered szemeben lesz mervado. Pl en mint 173 cm-es lany, nem jarnek egy velem egymagas vagy nalam alacsonyabb fiuval. Miert? Mert nem erzem magam mellette nonek, nem erzem a biztonsagot, amit sugallnia kene felem.
Es igy fentrol nezve egy alacsony kigyurt fiu, eleg vicces latvany. Mintha ezzel akarna kompenzalni a magassagat. Sokkal jobban all nekik, ha normal alkatuak.
Amit meg eloszor mondtam a biztonsagerzetrol: kedves alacsony fiuk: ne higgyetek azt, hogy csak a magassagotok miatt mar nem lesz lany akinek bejonnetek. Igenis vannak picike lanyok, akikhez magassagban pont passzoltok. Plusz ha vki folyton magas lanyoknak udvarol, akkor nem csoda, ha sokan visszautasitjak.
A fiuk nagyreszenek a szemeben a magas lanyok szexik, mig az alacsonyak cukik.
Na marmost a lanyoknal ez nem igy van. A lanyok 99%-anak a nalanal magasabb fiuk jonnek be
Akar tetszik, akar nem ez igy van
Visszaterve hozzad, szerintem te az alacsonysagodat vmifele antiferfias dolognak tekinted, igy, ahogy feljebb is irtam, kompenzalnad az izmoddal, hogy "ferfias" hatast erjel el. Lehet h ez par lany, foleg par alacsony lany koreben sikeres is, viszont azt vedd figyelembe, hogy a magyar noi atlagmagassag folyamatosan emelkedik, igy lehet h a te kerdesedet tobb magas csaj nezi meg, es valaszol ra, mint alacsony. Ne neten, latatlan emberek velemenyere hajazz. Buvolj el inkabb egy alacsony lanyt, es legyel boldog.
Peace
De ez sem mindig van így! Én sem vagyok egy hű de magas srác azzal a 173-174 centimmel, és már nemhiszem hogy nőni fogok lassan 18 évesen. Én is kondizok, a magasságom mellá társul 70 kiló. És a félreértések elkerülése képp... nem egobol vagy nagyképűségből írom. De van hogy nálam magasabb lányok PRÓBÁLKOZNAK szóval nem is én,és magasabb barátnőm is volt már (180cm)
Szóval ez is változó ahogy én észrevettem
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!