Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ronda fium miert nem kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda fium miert nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 09:58
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Elnezest, elirtam. *fiuk
2018. máj. 8. 10:01
 2/20 anonim ***** válasza:
49%
Dehogynem, járj el prostizni, mint én.
2018. máj. 8. 10:06
 3/20 anonim ***** válasza:
Mert ronda. Bár az első válaszoló egy mocskos tirpák hogy selejtnek nevezi az ilyet. Főleg hogy lefogadom ő se épp egy matyóhímzés. A "ronda" emberek is találnak párt egyébként, max azok nem akiknek nem reálisak az elvárásaik. Ne szépségkirálynőről álmodjanak és kész..
2018. máj. 8. 10:06
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
jaj, mennyi férfit látok aki nagyon csúnya és jó nőik vannak... pénz kell meg kiállás.
2018. máj. 8. 10:07
 5/20 anonim ***** válasza:
Igazad van 3as, én sem nézek ki jól. Éppen ezért nem is keresek már párt. Sokkal jobb még csak nem is beszélni a nőkkel, úgyis max. barátnak jó nekik a ronda férfi.
2018. máj. 8. 10:13
 6/20 anonim ***** válasza:

A rondasagot sok dologgal lehet kompenzalni.

Lattam neten, hogy volt egy srac, aki eleg tulsulyos volt egy nem tul vonzo arccal, de megis volt baratnoje. Tudod miert? Megnyerte a lottot:D

Szoval peldaul penzzel is lehet kompenzalni, de ha normalis csajt akarsz, akkor szerintem probalkozz mashogy.

Pl: divatos ruhak, divatos, arcodhoz illo haj, sportos test, jo szemelyiseg

2018. máj. 8. 10:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Akkor soha nem lesz mar senkim? :(
2018. máj. 8. 10:45
 8/20 anonim ***** válasza:
53%

De lehet. Csak ne a 10/10-es csajoknál nyomulj.

De amúgy szöveggel és magabiztossággal simán szedhetsz fel jó csajokat.

2018. máj. 8. 11:09
 9/20 anonim ***** válasza:
Ajánlom RSDMax videóit youtubeon, angol tudás kell hozzá. Sokat segít hidd el. Ronda arccal is lehet jó tested, illetve önbizalmad. Több nem igazán kell egy lánynak, kivéve a nagyon felszíneseknek. Emellett legyen stílusod és humorod, legyenek céljaid az életben, illetve sikerélményeid.
2018. máj. 8. 12:41
 10/20 anonim ***** válasza:
Ha a képes vagy a saját lábadon megélni, bizonyítani, hogy értesz valamihez (tippnek a pénzt ajánlom) és nem vagy se sovány se túlsúlyos, a belőd pedig normális akkor lesz barátnőd.
2018. máj. 8. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!