Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiányos fiúk senkinek sem kellenek?
Aki szeretet, öleléshiányos és félénk fiú aznem kell senkinek?
Általános iskolában ilyen kis torzfejű voltam... 1 év alatt rengeteget fejlődött az arcom, de ebből adódóan nem öleltek meg és nem érdeklődtek utánam lányok.
Mostmár félénk és gátlásos vagyok ezért nem is nyitok senki felé.... Így már nem is lehet esélyem barátnőre? Mert mivel nem próbálom így nem tudom.
Tudom jelenleg alkalmatlan lennék rá, de akkor is jó lenne.
Még fiatal vagyok és most lenne jó kihasználni, de így hogy lehet? :/
16/f
erőt kell gyűjtened és lépned ha barátnőt akarsz...
22F
Eltaláltad, senki nem sem kellenek. A lányok ugyanis olyan pasasra vágynak, akire érzelmileg tudnak támaszkodni. Egy szeretethiányos pasi sajnos erre nem alkalmas, mert egy keményebb pasi ráfúj egyet, és összedől mint egy faház.
Azt javaslom, hogy változz meg. Kezdj el sportolni, és önfejlesztő irodalmat olvasni. Te még nagyon fiatal vagy, előtted az egész élet, ha szorgalmas vagy, pár év alatt eljuthatsz egy olyan szintre, hogy már válogathatsz a nők között.
Sok sikert.
hát ha nem lépsz senki felé, nem fognak észrevenni... nekem attól kellhetnél, ha jól el tudnék veled beszélgetni, bejönnél, kedvelnélek, stb :) csak túl kell lépni azon, amik eddig voltak, és élvezni az életet, ismerkedni :D
16/L
Én viszont azt gondolom, hogy a szeretet, ha van valakinek nem fogy el. Nekem megadták ezt a Szüleim, jó példákat láttam.
Tehát tudnék belőle adni bármennyit egy fiúnak... Viszont a baj csak az, hogy akinek adtam eddig, attól sosem kaptam kóstolót az övéből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!