Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ronda vagyok és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ronda vagyok és nem kellenek senkinek se?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 07:22
 1/8 anonim válasza:
74%

Nincs ronda ember. Mindenki valakinek szép. Sokszor egy szabályos arc is lehet visszataszító és egy csúnya is nagyon vonzó.

Meg fogod találni a párod!

2015. jún. 1. 08:27
 2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. jún. 1. 08:39
 3/8 anonim válasza:
Sajnáld meg azokat, akiket a szépség érdekel, pl. akik a szépség kategóriába irkálnak ezen az oldalon.
2015. jún. 1. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
én is ronda vagyok és szerintem barnulj le úgy vettem észre a sötétbőrű hapsik a szépek a csajok szemében
2015. jún. 1. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Relatív szerintem hogy ronda,csúnya,kinek mi a szép,nem igaz?
2015. jún. 1. 16:02
 6/8 A kérdező kommentje:
18 éves fiú vagyok és nem szeretem a kinézetemet mert, túl széles az orrom. Többször is bántottak már az iskolában miatta.
2015. jún. 1. 16:21
 7/8 anonim válasza:
Egy cipőben járunk kérdező, csak annyi különbséggel, hogy nekem a füleim állnak el.. Ráadásul még ez mellett kisfiús arcom van..:/ 18/F
2015. jún. 1. 20:01
 8/8 anonim válasza:
Túl széles az orrod? Na bumm! Legalább nem vagy egy átlagos kinézetű kispasi. Aki ezzel cukkol, válaszold azt, hogy kimondottan örülsz neki, hogy ilyen orrod van. Nem fognak tudni rá mit válaszolni:)
2015. jún. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!