Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek erre van megoldás?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erre van megoldás? Vagy én velem a probléma?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok csajok terén egész jól állok ha dugásról van szó de nem ez a lényeg nem minden erről szól , mai velem egyidős lányok szörnyük tisztelet a kivétel az én stilusom nem igazán jön be nekik pedig csak normális próbálok lenni ami szerintem helyén való ...tehát nem igazán találok meg felelő barátnőt ...próbálkoztam tőlem kicsit idősebb lányokal de ott meg a korkülömbségel volt probléma(persze nem nekem..mer nyitott vagyok)

Hát nem tudom mi lehet a probléma , sokat elmélkedtem rajdta de nem igazán jöttem rá.

Remélem valaki tud segiteni.

2018. ápr. 19. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:

"csajok terén jól állok, ha dugásról van szó" Aha.. Szóval te eddig csak szexpartnereket kerestél és belőlük sikeresen leszűrted, hogy minden lány szörnyű? Gondolj csak bele, ki akarna komoly kapcsolatot olyasvalakitől, aki "csajok terén jól áll, ha dugásról van szó"? Nem lehet, hogy csak olyanokkal futottál össze, akik hozzád hasonlóan az alkalmi kapcsolatokban jeleskednek?

A kérdés egyébként meglehetősen trollnak tűnik :D

2018. ápr. 19. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Talán egy kicsit nyersen fogalmaztam ..de mint modtam nem szexről van szó azt most rakjuk félre itt az imerkedésről van szó
2018. ápr. 20. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egy pasinak ilyen híre megy, a “normális” lányok nem lesznek olyan nyitottak felé. Egyébként ártól hogy szerinted te próbálsz rendesen viselkedni, nem biztos hogy más is rendesnek, “helyénvalónak” látja amit teszel.

Meg ne haragudj, de szerintem veled lehet a baj, mert nem hiszem, hogy létezik olyan, hogy egy fiú aki bármikor talált partnert,( tehát szerintem nem lehetsz annyira szörnyű alak) akkor ne ismerkedne vele senki szívesen.

Ha tényleg meg akarod változtatni a híres, akkor meg fogadd el, hogy az nem 2 perc, hanem több idő míg kialakul az emberekben a rólad alkotott kép.

2018. ápr. 20. 07:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Figyelj az a fajta vagyok aki nem csak a szépet és jót mutasa, egy kapcsolat nem csak a szép és jó ról szól jobb az elején leszögezni a dolgokat , mert később az e fajta dolgok csunyán végződnek
2018. ápr. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!