Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rosszat jelent, ha a barátom minden egyes nap egy másik lánnyal is beszél? Szinte egyfolytában, egész nap?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 21:26
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit beszél velük.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom
2018. márc. 27. 21:30
3/8 anonim válasza:
Kicsit gond, privátban kifejted?
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül veszélyforrás, de engem kifejezetten zavarna.
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mit szoktak beszélni. A pasid, és jártok. El fogja mondani, meg hogy miért is Szerintem.
6/8 anonim válasza:
'Szinte egyfolytában, egész nap' más lánnyal beszél.
Akkor minek vagy te? Csupán azért, hogy vagánykodhasson, neki van barátnője?
.
A kérdésre vélaszolva:
nem rosszat, hanem jót jelent.
Erre hivatkozással teheted legyegyszerűbben lapátra!
7/8 anonim válasza:
fiu vok legjobb baratam csajat 4 eves korom ota ismerem, és a legjobb barataim kozt van, sokat dumalunk meg minden tobb is van.. elejen felt a haverom, de rajott h folos, baratai mindenkinek vannak,
am engem idegesitene ha nem tudnam h mirol dumalnak, de ha nem veszelyforras-ezt te tudod akkor hadd legyen egy kis élete, amugy pasiktol én félnék belegondolva a mai vilagba..
sok sikert a továbbiakban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!