Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofon vágjam a fiút?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki folyton fogdos... És már volt rá példa, hogy elkezdtem vele kiabálni, de egyszerűen nem ért a szóból... Ha holnap is ezt csinálja akkor vágjam pofon vagy mit csináljak már? És már undorodom tőle....2017. dec. 11. 22:31
1/6 anonim válasza:
Vágd pofon,ha abból sem ért akkor fordulj tanárhoz,szülőhöz.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol csinálja. Pofon vághatod, szólhatsz egy tanárnak, feljelentheted a rendőrségen, stb.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ha holnap is csinálja, akkor lekeverek neki egyet:)) de remelem abbol mar erteni fog...
2017. dec. 11. 22:43
4/6 anonim válasza:
Tökön is rúghatod, megérdemli. :D
Ha folytatódik, akkor mindenképp szólj valakinek.
5/6 anonim válasza:
Mérlegeld azt is, hogy mekkora az esélye, hogy visszaadja. Nem lenne jó, ha a fogdosás mellé még meg is ütne. Ha az iskolában történik ez, akkor inkább szólj az osztályfőnöködnek.
6/6 anonim válasza:
Velem is előfordult már,hogy egy fiút megütöttem és ő visszaadta de természetesen olyat,hogy meg se éreztem :D
Én szoktam ráütni a fiúkra ha megérdemlik az osztályban,nagyon hülye mind. És amikor az egyik engem is fogdosni kezdett megkapta a magáét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!