Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levágattam a hajam, mert már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levágattam a hajam, mert már nagyon nagy volt, de a barátnőm azt mondta hogy ne vágjam le mert imádja úgy. Annyire kicsi így hogy nem lehet beállítani meg semmi, lehet hogy nem fogom már annyira érdekelni így?

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekled utána, akkor egy felszínes pics@.
2016. febr. 7. 21:15
 2/5 anonim válasza:
Ha tényleg szeret akkor ezért nem fog otthagyni...
2016. febr. 7. 21:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogyha bármi komolyabb baja lenne emiatt neki,akkor ott is hagyom ez nem is kérdés.
2016. febr. 7. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet nem fog neki tetszeni, esetleg szól is de el fogja fogadni, nekem pl "fétisem" a hosszú haj, kb 15 centis, amit lehet borzolgatni meg kipróbálni rajta a hajkencéim (ha akarja ha nem :D), szóval mikor előző pasim a kis borzas frizurája után beállított egy lyan séróval hogy oldalt 0.5 milis, fent meg 2 centis taréjba zselézve majdnem kicsúszott hogy "mi a f**z van a fejeden?" mondjuk szerintem nem is állt jól neki, mostani barátomnál nagyon nem örülnék ha levágatná mert szerintem ő így jó ahogy van de ha nagyon akarja nem szólok bele (tekintve hány hülyeségem elnézte).
2016. febr. 8. 05:56
 5/5 anonim válasza:
A haj hamar visszanő, de ha a barátnőd ezért elhagyna, akkor örülj neki, hogy megszabadultál tőle! :)
2016. febr. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!