Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megleckéztessem vagy inkább hagyjam a francba?
Pár hónapja ismerkedek egy sráccal, aki az elejétől kezdve furán viselkedett. Nem mindig keresett, folyton mondta hogy mennyire érdeklem meg hogy velem akar lenni, mégis sokszor kibúvókat keresett arra, hogy miért "nem tud" keresni/találkozni, és hogy miért tűnik el néha és nem keres.
Párszor találkoztunk, és mindig nagyon jól elszínészkedte hogy igazán érdeklem és hogy kapcsolatot akar. Ahogy ölelt és csókolt, az alapján azt éreztem, hogy tényleg alakul valami komolyabb közöttünk. Megkedveltem, nem szerettem belé szerencsére, de mégis csalódtam mikor megtudtam hogy kavar más lányokkal, sőt, a szemem láttára flörtölt egy csajjal.
Megleckéztessem ha legközelebb találkozni akarna, vagy annyit sem ér, hagyjam inkább? Úgy szembe köpném, de lehet jobb lenne csak simán elfelejteni. De egy pofont nagyon kiérdemelne. :D
Amelyiket jobbnak látod. :D Azt is megteheted, hogy simán tojsz rá "valaki úgyis pofára ejti alapon" ha ilyen marad. Ha pedig dühös vagy és megkönnyebbülnél ha megleckéztetnéd, tedd azt, talán rá is döbben valamire. :D De megnyugtatlak: az ilyennek sosem lesz stabil, harmonikus kapcsolata, legalábbis addig biztos nem, amíg rá nem jön, hogy semmi értelme annak, amit csinál.
17/L
Én letojnám a helyedben,és keresnék klasszisokkal jobbat nála!De akár talizhattok is és közben érted mehet a "pasid",hidd el az arckifejezése mindent visz majd :DDD
(a felnőttes megoldás azért az érdektelenség lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!