Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ez az ember nem tiszta. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Vizilabdàzok,ès meccs utàn megcsòkolt egy gyerek akit utàlok. (De volt baràtom akkor)Leakasztottam neki egy csattanősat,2 hètig ott maradt a kezem nyoma. Ès ő volt felhàborodva.Kinek van szerintetek igaza?2016. júl. 21. 11:15
1/17 anonim válasza:
Még nem biztos, hogy tiszta, mert lehet, hogy nem heverte ki a KO-t, de majd letisztul, viszont tuti békén hagy. :D
2/17 anonim válasza:
2 hétig??? Azt hogy?
Amúgy neked volt igazad szerintem
Kivéve ha te esetleg úgy csináltál, mintha akarnál tőle valamit, bár ugy, hogy akkor volt barátod, ezt nem hiszem
3/17 anonim válasza:
Kamu, egy pofontól vagy a szája szakad fel, vagy bevérzik a szeme alatt, esetleg kiakad az állkapcsa, de "a keze nyoma" senkinek nem marad ott két hétig :D
4/17 A kérdező kommentje:
Nemtudom döntsètèk el hogy tettem e valamit amiből azt hinnè hogy tetszik:
Kerültem,mindig massal mentem haza,
2016. júl. 21. 11:29
6/17 A kérdező kommentje:
3 vàlaszolònak,szerintem neked is meg maradt volna a nyoma ha egy ok olyat kapsz
2016. júl. 21. 11:30
7/17 A kérdező kommentje:
De tudta hogy van baràtom
2016. júl. 21. 11:31
9/17 A kérdező kommentje:
Nem
2016. júl. 21. 20:57
10/17 anonim válasza:
Igazad volt, de azt én sem hiszem el, hogy két hétig látszott, legfeljebb két óráig. Az is azért, mert egy 12-13 éves gyerek bőre még érzékeny. Egyébként az is szép teljesítmény egy lánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!