Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 év körüli lányok! Nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év körüli lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok

2017. dec. 10. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
A 15 év körüliek.
2017. dec. 10. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Bunkó pávák :D

16/L

2017. dec. 10. 17:12
 3/8 bit123bit ***** válasza:
63%
2-es Így van.. :D Legyen az összes Bunkó páwa a tiétek.. Legalább a normális lányoknak már nem fog jutni, csak rendes srác.. :)
2017. dec. 10. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Együttérző, néha félénk, becsületes, nyitott az új dolgokra, védelmező, bátor, de nem vakmerő, önfeláldozó, gyengéd. Most így ennyi jutott eszembe...
2017. dec. 10. 17:17
 5/8 anonim válasza:
Legyen kalandvágyó,keresse az izgalmat.Éljen a mának.Használja ki a lehetőségeit,ne habozzon!Amit akar,azt szerezze meg!
2017. dec. 10. 19:24
 6/8 Deniel9 ***** válasza:
Ezzel a kérdéssel a saját önbizalmad akarod növelni vagy mi ennek a célja? Ahány ember annyi féle..
2017. dec. 10. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves 3 mas!

Én is egy normális lánynak tartom magam sosem volt még barátom pont mert ez a tipus jön be és ők vagy lenéznek vagy csak kiakarnak használni én sem örülök hogy ezek tetszenek de nem tudok változtatni az izlésemen

2017. dec. 10. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Legyen kreatív, legyenek jó ötletei, látsszon rajta, hogy az ő érdeke is, hogy fenttartsuk a kapcsolatot, ne csak az enyém, legyenek közös témáink, hasonló ízlésünk, legyen nyitott, kezdeményező afelé, ami engem érdekel, legyen kalandvágyó, jó szakács, (ha már én nem vagyok az :D) ne féljen megmondani, ha valamivel valami baja van, mert akkor nem tudok rajta segíteni. Jó modorú, ne legyen minden második szava csúnya szó, ne legyen sértődékeny, legyen figyelmes, ragaszkodó, bújós.
2017. dec. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!