Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 ev körüli fiuknak milyen lányok jonnek be?
Figyelt kérdés
Külső belso tulajdonasagra gondolok2017. aug. 4. 19:07
1/14 anonim válasza:
hát 13 évesen csak az a lényeg hogy 10/10 es tested legyen :'D
2/14 A kérdező kommentje:
Vlami mas?
2017. aug. 4. 19:15
3/14 anonim válasza:
Legyel szep 20körüli nagymellű csaj 😂😂, 13karika xdd
4/14 anonim válasza:
A férfiak párválasztási kritèriumait egyetlen szóval jellemeznèm ha nem sértődsz meg az őszintesègemèrt.!
"DUGHATÓ"
és ezzel mindent elmondtam... Kicsit sajnálom hogy nem most vagyok fiatal, és hogy mindég azok a srácok kellenek a csajoknak, akik kihasználják, aztán megy a siras, rívás ...
Kicsit sajnálom hogy mindég én vagyok a "rendes srác" mert ezzel gyakorlatilag a seggemet kitörölhetem....
22f
5/14 anonim válasza:
A legtöbb 13 évesnek, az előttem szólóknak adva igazat a dugható, nagy mellű, nagy seggű lányok kellenek. Ilyen korban legalábbis, ezért nem kéne 13 évesen kapcsolat. Ez később, idősebben majd megérnek (sajnos vannak kivételek) annyira hogy ne csak ez kelljen nekik.
16/l
6/14 anonim válasza:
Igazábol többségünk 14 évesen már rájön hogy a belső is fontos 😮
7/14 anonim válasza:
Legyen vékonyabb,megértő,kedves,cuki
És legyen szép az arca..
14/f
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi valaszokat
2017. aug. 4. 20:02
10/14 anonim válasza:
13 éves az nem tud semmit a lányokról se a szerelemről,én aki 15 évesen már komoly kapcsolatot akartam most értettem meg mi is az hogy abban élek úgy hogy elmúltam 18.Nem számít se a külső se a belső ha jó kapcsolatot akarsz ismerkedj beszélgess akivel sikerül anélkül hogy elakadsz és mindenben hasonlítotok mindig van közös érdeklődés,téma,vonzalom na akkor belátja az ember hogy semmi értelme kiszemelni senkit.Ez olyan mint a horgászás,egyszer kifogod életed legnagyobb kapását kérdés hogy mikor és hol,utólag meglesz a válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!