Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ezek a lányok jönnek be a fiúknak?
Nah pacsit én is ilyen vagyok.
De az én véleményem az hogy azoknak akik az ilyenek kellenek nem is kpcsolat kell hanem csak alkalmak
Ha majd lesz egy normális srác akkor majd a magunkfajtákat is megtalálja.
Ha valaki nem koccintóst piáló csöves rocker akkor az már tinip@csa mi? :D Normálisan kéne kinézni és akkor találnál magadnak normális fiút talán. 12 éves vagy hogy neked a smink gáz? A drága ruhával meg mégis mi baj van ha legalább az csinos?
Mi fiúk azt esszük ezekben a lányokban hogy szépek igényesek és valójában ha megismernél 1-2 akkor rájönnél, hogy rohadtul jófejek és nem elszállt egoista az összes. Veled ellentétben aki azthiszi az a menő ha kilóg a tömegből és túlméretezett iron maidenes pólókba járkál zsíros hajjal igénytelen bakancsba. Veled nem mutatkoznék inkább köszi. Az meg hogy ki milyen zenét hallgat kit érdekel?
Epp megakartalak vedeni, de az elottem szolo... get rekt :D es igaza van amugy esku :D
Adlak elozo ;)
Az előttem válaszolókkal nem értek egyet. Én semmit nem eszek rajtuk, max látom ha valaki "kúrväs" Fiúként undorítónak tartom a sminket főleg a túl sokat. A drága cuccokra meg őszintén szólva nagyívbe tojok. Én is simán megtudnám venni ezeket a drága cuccokat, de én legszívesebben ugyanabban a ruhában járnék akár hetekig is ha kényelmes.
Én speciel nem vagyok rockos inkàbb a pop a kedvencem akármennyire is másképp nèzek ki.
Ez a hülye általánosítás, fejezzétek már be.
Habár én nem vagyok a kérdésben említett valamelyik "típus" egyike sem, inkább egy "rockot IS hallgató fekete ruhás, de egyszerűen öltözködő, minimálisan sminkelő, igényes csaj", és hopp, van barátom, aki nem a legnépszerűbb, nem a legokosabb, nem a leghelyesebb vagy a leggazdagabb, de szintén normális és ápolt, na meg nem mellesleg szeret.
Tehát NEM csak a tinip*csák kellenek a fiúknak, persze, a hozzájuk hasonló kőgazdag páwáknak igen, de és?! Ne foglalkozz velük.
Egyébként ez a "rockervagyok, senkineksemkellek" is akkora divat lett mostanában, hogy ez szerintem idegesítőbb, mint az alapozós, vastag szemöldökös, méteres tusvonalas lányok ájfonnal a kezükben. Undorító dolog az önsajnáltatás. Menj inkább egy koncertre vagy valahová és ismerkedj más rockerekkel, ők biztosan nem cserélnek le egy plázás lányra.
Nem mindenki rajong érte, csak sajnos már annyira elterjedtek, az értelmes lányréteg meg csak azt látja, hogy ezeknek a kis "hercegnőknek" mennyi pasijuk van, és beállnak ők is a sorba, sajnos...
17/f
4. és 5. lelkébe tapostál.
Amúgy nekem sem tetszenek a szétsminkelt "csak azért drága ruhákba járó mert az a divat" lányok, de valakinek meg az nem tetszik. Nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!