Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év körüli lányok! Nektek bejönnek a 'rossz' fiúk?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2017. máj. 6. 22:40
2/15 anonim válasza:
Igen, bár sokan nem jól értelmezik a rossz fogalmát. 16/L
4/15 anonim válasza:
Én jó fiú vagyok ^^ Kivéve, amikor nem :P
6/15 anonim válasza:
Ez relatív.Ki mikor milyen oldalát mutatja.
Sok mindentől függ.Miket csinál, kikkel, egyedül e, eszesen, mi az ok stb..
15/L
7/15 anonim válasza:
Ha a "rossz fiú" alatt azt érted, hogy kimarad a suliból, közterületet rongál, tiszteletlen a többi emberrel szemben, akkor nem, inkább szembe köpném azt a rossz fiút. Bár én már úgyis öreg vagyok a 20 évemmel :D
9/15 anonim válasza:
Ha tud néha picit az átlag felé hajlani és megért akkor persze... De ha csak a saját vágyaival dolgaival van elfoglalva akkor nem.
10/15 anonim válasza:
Nem igazán. Bár attól függ, hogy mit értesz "rossz" alatt.. 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!