Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 év körüli lányok, hol ismerkedtek legszívesebben?
#1 Figyelmetlen voltam és véletlen odaírtam. :DD
Előfordul az ilyesmi.
Suliban nem ismerkedünk :D Ez alap.Legalábbis én utálok.Szakítunk aztán a pofáját kell bámulnom.Blaaah :D
Sulin kivul viszont bárhol :) Bár nincs akkora tapasztalatom még de ja :D
(Csak hogy értsd:net,strand,mozi,bevásárló központ,könyvesbolt,benzinkut,ize...nyilvános wc :D)
L
#2-es
Érdekes helyeken ismerkedsz. Bemész a könyvtárba és felszeded a könyvtárost? :D
Persze :D A könyvtárosok oan naon cukiiiik *-*
Nem amugy :D De ott is lehet.
Iskola, kávézó, strand, utca, tömegközlekedés, rendezvények. Internetet nem szeretem, nincsenek jó tapasztalataim.
17/L
Interneten nem szeretek. Az más ha egy általam látásból ismert valaki rám ír ,de egy teljesen vadidegennel nem szívesen ismerkedem interneten.
Iskolában ,bevásárlóközpont ,kávézó ,utca ,busz ,stb.
Tehát ha egy boltban épp nézegetek valamit és valaki odajön én azt is értékelem.
Igazából majdnem mindegy hogy mikor (jó ha látszik hogy sietek valahova akkor nyilván nem) ,hol de ha van mersze az illetőnek odajönni az már nálam mindenképpen pluszpont.
Szórakozóhelyet azért nem írtam oda ,mert ott a legtöbb srác általában nem komoly kapcsolatot keres ,és ha mégis nem igazán alkalmas rá a hely.
Maximum felrehívhat beszélgetni ,de ott is nem megyek el egy teljesen idegennel.
Talán a netes ismerkedés az egyik legundorítóbb dolog.. szerintem:) (persze, csak ha nem ismered legalább látásból, vagy viszonylag azt, aki rádír)
De nem tudom, nekem ez elég unszinpatikus, mikor van rá eséj, hogy odajöjjön, bemutatkozzon és beszélgessünk, csak nincs arca, vagy rosszabb esetben önbizalma, hogy odajöjjön..
Manapság nem is lehet elvárni ezt legtöbb fiútól, mert egyszerűen.. ahh, csak nem. Érted.. (tisztelet a kivételnek)
Én szívesebben ismerkedek személyesen. Legyen egy fesztivál, egy szülinapi buli, városi program, kiállítás megnyitó, kávézgatás egyedül.. vagy azt is szívesen fogadom, ha valaki megszólít buszon, vagy város központban, ha látja, hogy egyedül vagyok.
De ismerkedtem már focimeccsen és esküvőn is. Az utóbbiból semmi nem lett, de szép emlék:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!