Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki elmegy a Balaton sound-ra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki elmegy a Balaton sound-ra az attól még lehet normális lány? Vagy mindenki aki odamegy az egy nagy . Va?

Figyelt kérdés
2017. dec. 7. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8%
33%-os nagy kamus vagy :D
2017. dec. 8. 01:30
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Besírok X'D

Még van aki büszke is ilyen sztorikra?

Degenerált népségek.

2017. dec. 8. 03:40
 13/17 anonim ***** válasza:
58%
33%-os, Te iskolapéldája vagy annak, hogy olcsó nőkhöz, olcsó férfiak is tartoznak. Ha csak a fele lenne igaz, annak amiket írtál, akkor se érnél annyit, mint körmöm alatt a piszok. Ha már Háry Jánost játszol, legalább ne a tini kategóriában tennéd.
2017. dec. 8. 08:07
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos túl jó az értekrended. Ez az igazság semmi kamu nincs benne ezt akár fotókkal is alátámasztanám de nem teszem. Ilyen világot élünk ahol 16 éves lányok mar kötözős szexen gondolkoznak (olvasd az oldalt) 20 évesek fesztiválokon akár ánuszt is esznek...faaaaah imádon ezt...

Amint mondtam pénz és duma..minden más melle duma..

Fotóim vannak ! Én a fesztiválok királya vagyok!

2017. dec. 8. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
34%

És igen büszke vagyok rá mert van mire! Ez a lényeg nem a külvilág zaja!!

Ha kérdésed van írj minden nőt befűzök

2017. dec. 8. 18:33
 16/17 anonim ***** válasza:
A férfiak büszkék lehetnek ezekre a történetekre. Ha egy nő mesélne ilyet...
2017. dec. 8. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Nőnek több ilyen történetei vannak mert mocskosabbak mint a férfiak. Csak ők vigyáznak az imidzsükre mi megy nem
2017. dec. 9. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!