Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig normális, aranyos lány volt valaki, de most Balaton Sound-ra megy, olyan bikinis képet tesz ki, amin látszik az egész feneke, akkor valószínűleg bekurvult?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 21:34
1/40 anonim válasza:
Most szerinted azért ment oda hogy a sátorban masztizzon?
6/40 anonim válasza:
Eddig sem volt az normális, csak álcázta magát..
9/40 anonim válasza:
pont tegnap vitáztam egy csajjal erről.. mondtam, hogy szerintem az a lány aki soundon frankón cumizik a vipért, vagy kefél a belépőért, az szerintem nem különb mint egy olyan lány aki pl hirdeti magát a rosszlányokon.
erre ő csak annyit mondott, hogy nagyon buta vagyok, mert nem is k.vák azok a lányok akik partizni mennek, és bevállalnak a felhőtlen bulizásért ezt azt, csupán "mennek a flow" után..
hát mondom az igen. no komment :D
10/40 anonim válasza:
Mondjuk jegyért való faxopást sehol sem látok a kérdésben.
A sok mucsaröcsögei proli gondolja csak, hogy a több ezer lány soundon egytől-egyig szopott/dugott a jegyért, mindegyik ribi és meg is dugják őket a fesztivál alatt.
Holott a többség teljesen normális csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!