Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig normális, aranyos lány volt valaki, de most Balaton Sound-ra megy, olyan bikinis képet tesz ki, amin látszik az egész feneke, akkor valószínűleg bekurvult?
Lehet csak fogadásból tette, az meg szerintük nem számít!
Az én exem is csak fogadásból feküdt le egyszerre 4 sráccal, hogy bebizonyítsa ő eltud bánni 4 dákóval is. Szerintem ez ok a szakításra, szerinte meg az, hogy begyöpösödött vagyok és nem értem a poént, hiszen ez csak fogadásból volt és nem jelentett semmit, miért nem tudom ezt megérteni...
# 36
Remélem kidobtad azt a genetikai hulladékot.
Na jó ez azért már tényleg szánalmas...mi is el szoktunk menni a barátnőimmel a Sound-ra, mégsem kellett még érte egyszer sem leszopnunk senkit, azzal meg hogy valaki a Balatonnál bikinis képet csinál magáról, végképp nem értem, hogy mi bajotok van. De persze biztos nagy öröm mindig a mások dolgával foglalkozni a sajátotok helyett :)
19 L
# 38
Valaki nagyon magára ismert a kérdésben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!