Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha eddig normális, aranyos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig normális, aranyos lány volt valaki, de most Balaton Sound-ra megy, olyan bikinis képet tesz ki, amin látszik az egész feneke, akkor valószínűleg bekurvult?

Figyelt kérdés

2017. júl. 16. 21:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
64%

13:13

Mi ez az óvodás színvonal? Jézusom...

2017. júl. 17. 13:17
 22/40 pptomi ***** válasza:
0%
Neked óvodás színvonal, én meg csak a pökhendiséget nem komálom. Megmondom, ha valami nem tetszik, ilyen vagyok. A kérdező jön egy kérdéssel, ami nem is lenne igazából kérdés ha átgondolta volna, majd sérteget valakit, akit én sem ismerek. Én nem az az ember vagyok, aki minden mellett elmegy.
2017. júl. 17. 13:30
 23/40 anonim ***** válasza:
27%
Férfi létedre picsogsz mint valami kis ribi, hányinger. :D
2017. júl. 17. 13:35
 24/40 pptomi ***** válasza:
43%
Úgy látom, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2017. júl. 17. 13:37
 25/40 anonim ***** válasza:
71%
Nagy dolog,hogy elment Soundra,semmi közöd hozza mit csinal.Attol mert megy ugyanúgy leheg normális,nem kell a sztereotípiákra építeni.Aki volt Soundon az tudja,hogy Koránt sem olyan hely amilyennek elmondják azok akik amugy meg életükben egyszer sem voltak.🤙🏻
2017. júl. 17. 19:35
 26/40 anonim ***** válasza:
14%

"Aki volt Soundon az tudja,hogy Koránt sem olyan hely amilyennek elmondják azok akik amugy meg életükben egyszer sem voltak."

Voltam. Teljes mértékben az előtte hallott sztereotípiákat láttam.

2017. júl. 17. 23:00
 27/40 anonim ***** válasza:
23%

"Koránt sem"

Már megint a muszlimellenesség.

2017. júl. 18. 00:54
 28/40 A kérdező kommentje:

"semmi közöd hozza mit csinal"

Több közöm van hozzá mint neked, nekem ismerősöm, te meg vadidegenek életébe pofázol bele.

2017. júl. 18. 00:57
 29/40 A kérdező kommentje:

Én is voltam 3 éve, mert pár haverom megdumált Whiz Khalifára (nem vagyok nagy fan). Amikor a fél internet azon röhögött, hogy mindenki gumicsizmában volt kint...

A fesztiválról annyit, hogy szutykos sátrakban kúrnak le százával 15-16 éves magyar tinilányokat külföldiek, tehát nem alaptalanok a sztereotípiák, azóta fenntartásokkal kezelek minden lányt, aki erre a szarra jár.

2017. júl. 18. 01:07
 30/40 anonim ***** válasza:
62%

A magyar nők a legkönnyűvérűbbek közé tartoznak Európában, szóval ezen nincs mit meglepődni.

Nem kell ehhez sound, bármelyik budapesti szórakozóhelyen találsz ilyeneket.

2017. júl. 18. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!