Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha ezért nem szívesen megyek strandra?
Mindig attól félek, hogy megámulnak fürdőruhában, főleg idősebb fiúk és számomra ez kellemetlen érzés lenne. Az utóbbi 1-2 évben leginkább csak egybefürdőruhát vettem fel, pedig van bikinim is de abban kényelmetlenül érezném magam. És lehet csak idő kérdése mikor szólít le valaki pl. a strandon, és nekem az nagyon kínos lenne, és nem tudom akkor hogy zavarhatnám el az illetőt vagy ilyenkor mit kellene mondanom. Még nem fordult velem elő ilyesmi csak néha eszembe jut a dolog. De talán mivel mindig a szüleimmel megyek nem lenne bátorsága csak úgy odajönni valakinek. Nem szívesen maradok egyedül kint a parton, pedig néha megkérnek anyáék, hogy vigyázzak a csomagokra. Másnak is volt már ilyen érzése? Főleg a koromra való tekintettel írtam ki ezt a kérdést.
14/L
Várom a véleményeket és a válaszokat!
Nem hiszem hogy normális, mivel olyan dolgok miatt aggódsz ami soha nem is történt még veled és nem is igazán jellemző dolog hogy egy idősebb pasi odamenjen egy kislányhoz csak úgy. Főleg hogy nem egyedül strandolsz, hanem láthatja mindenki hogy a családdal vagy ott. Ilyenekhez nem szoktak odamenni a pasik.
Az is fura hogy kellemetlenül érzed magad, mert strandon igen ritka a tökéletes ember, és a legtöbb nő/lány bikiniben van, szóval teljesen átlagos viselet ott. Túl sokat gondolkodsz értelmetlen dolgokon, ahelyett hogy jól éreznéd magad inkább. Mert strandolni azért jár az ember, nem szépségverseny meg nem randihely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!