Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírok, ha valamit elrontok, elhibázok, nem tudok?
Figyelt kérdés
Ha egy rám bízott feladatot nem tudok megoldani, vagy ha valaki figyel miközben szenvedek valamivel elkezdek sírni. És ha próbálnak megnyugtatni meg felvidítani, akkor csak még rosszabb az egész. Miért van ez?2017. dec. 6. 17:41
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg azért sírsz, mert téged egy picit jobban megérintenek az adott szituációk, mint egyes embereket. Egyébként ezzel nincsen baj...
2/3 anonim válasza:
Velem is volt már, hogy olyankor nagyon rosszul éreztem magam, de sírni már elég régen sírtam ilyen helyzetben.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom visszafogni, nem szánt szándékkal sírok, csak úgy elkezdek sírni, de én nem akarok.
És aztán mindenki elkezd sajnálni, és azt hiszik, hogy direkt csinálom, hogy megszánjanak, de legszívesebben elrohannék onnan és kisírnám magam egyedül. Nem kell ezért kivételezni velem.
Nagyon idegesítő tud lenni.
2017. dec. 14. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!