Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit elrontok? Van valami amit figyelmen kívül hagyok az ismerkedésnél, barátnő szerzésnél? Hogy lehet változtatni ezen?
Már sok hasonló kérdést is írtam ki, de nem kaptam olyan válaszokat amik ténylegesen működtek válna nálam.
magányos vagyok egy ideje és nagyon hiányzik egy lány..szeretnék ismerkedni velük és beszélgetni, hogy hátha megtalálom azt akinek én is bejövök. :) Nem tudok hol ismerkedni, mert Budapesten nem lehet hol. Nem megyek discba, mert az nem én lennék...Kerestem klubokat és nem találtam kifejezetten ilyen ismerkedős beszélgetős helyeket. Introvertált vagyok és eléggé nehezen merek elmenni egyedül tömeg közelébe is :( De ha legyőzöm magam, akkor szokott sikerülni. De olyan érzésem van, mintha valamit nem jól tennék.. Valamit elrontok a "készületekben"? Eddig egy lánnyal sem beszélgettem mert egyet sem találtam a parkban ahova járok minden nap. :/ És most voltam más helyen is és ott sem...mernék odamenni, de nem találok egyszerűen..rossz helyen keresem őket..erre is rájöttem...igen ám de hol akkor? Valamit eltévesztek? Mi az amit nem veszek észre és elrontok vele mindent amit eddig felépítettem. ?
Elnézést a sok kérdésért, de nyugtalan vagyok, hogy helyesen kéne most döntenem,...hogy feladjam és türelmesen várjak...vagy járjam a helyeket, járjak egy valahova? és hátha összebarátkozom lányokkal fiúkkal..
Ebben a korban nehéz jól dönteni, de most nekem ez nagyon fontos, mert a lány tudja meg változtatni az életem és most arra lenne szükségem...elváltak a szüleim...nagy nehezen felépítettem magam és közben volt egy szakításom, abból már fél éve hogy felépültem. De nagyon hiányzik egy olyan lány, akinek örömet szerezhetek azzal, ha vele vagyok és látom, hogy mosolyog és annak örül, hogy a rá szánt idő hasznos idő és mind ez a szívemből jön :)
Hasznos válaszokat előre is köszönöm :)
15F
Köszi, hogy írtál :) Tudom, nekem is erőt kell vennem, de legalább már van akaratom hozzá :) És oda is mennék az utcán a lányhoz, ha lenne kihez.. Sőt van egy személyre szabott levelem is mait hordozok magamnál :) örülni fog neki, ha normális lány. Pont ezért nem akarok discóba meg társaira menni, mert egy jó társaság több időt megér, mint,hogy azt erőltessem, amit nem szeretek, és a fülemnek sem tesz jót. Nehéz találni jó kapcsolatot, de megteszek mindent amit "vakon" és így megtehetek, hogy nem tudok, hol találni lányokat.
Fiú iskolába járok és bizony egy lány sincs...szóval az kiesett.. és az összes barátom nem is ebben a városban él, ahol én..és úgy jönnek be az iskolába...:( Szóval őket sem tudom megkérni, hogy menjünk el együtt csajozni :( Egy igazi szerencsétlen helyzetben vagyok..Így bánom meg, azt, hogy fiú iskolába mentem...:( (pusztán mert az akkori barátnőmnek jót akartam, hogy ne legyen féltékeny, hogy csajozom, így fiú iskolába mentem...és utána nem sokra el is hagyott :( ) Ilyen az élet...ezzel kell élnem :(
Na figyelj kérdező.
Mire kéne neked a jövendőbeli barátnő?
Arra, hogy szeretetet adjatok egymásnak?
Nagyon figyelj, ne ez legyen az elsődleges célod.
Legelőször próbálj az emberekhez hozzászólni, beszélgetni. Nekem pl ez már megy, a munkahelyeimen jókat beszélgettem néhány kollégával (többségük fiatal volt, de volt 2-3 idősebb is)
Ez hatott.
Mondjuk munkahelyet mostmár nem fogsz találni, főleg, hogy csak 15 vagy (sok diákszövetkezet csak 16-tól áll veled szóba), de jövőre opció lehet, hogy elmész dolgozni, pénzed is lesz, és korodbelieket is megismersz.
Volt már barátnőd, szóval elvileg tudod, hogyan kell a lányoknál kezdeményezni. Nekem még randim sem volt, részben azért, mert későn érő voltam (vagyok?) és 15 éves koromban kezdett el komolyabban érdekelni a csajozás. Részben még szerintem egy régi gyógyszerem miatt, ami valószínűleg megölte a libidóm (már nem szedem ;)).
Annyira nagyon nem is tudom, hogy kezdeményezzek lányoknál. De úgy érzem, ez enyhül mostanában, az önbizalmam nőtt, stb.
Beszélgettem is a munkahelyemen lánnyal (mondjuk nem túl sokat, de nekem ez eredmény)
Na. Mit mondjak még? Ne hidd azt, egyáltalán nem vagy rossz helyzetben, a válást és a szakítást sajnálom, de figyelj...
Találj valami elfoglaltságot, esetleg gépezz, olvass, biciklizz....
Legyél független, magadtól is legyél boldog, különben sehogy sem leszel az.
Az egyik válaszadó meg egy 16 éves lány volt, szerintem írj rá, az írásod alapján bejössz neki, ne halaszd el :)
Fel a fejjel, szép napot!! :)
17F
Ne. Ne csak akkor legyél boldog, ha valaki van melletted.
Nem jó. Elsősorban saját magadat kell boldoggá tenned, ne az legyen az elsődleges cél, hogy más boldoggá tegyen. Ha te nem tudod, hogy mitől leszel boldog, mégis hogy tenne más boldoggá?
Atérzem az érzést, volt valakid, nagyon jó volt, vágyod vissza. Lehet, azért írok neked ilyesmit, mert még nem volt barátnőm. Nvm.
Nézz meg egy filmet, egyed meg a vacsorát, és menj aludni.
Majd holnap reggel írj egy listát, hogy mi tenne téged boldoggá, mik érdekelnek, milyen célokat akarsz elérni, mittomén, írd amit akarsz. De ne csak azt, hogy legyen megint párod.
További szép estét! :)
Nah.
Akkor tedd, amit jónak gondolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!