Az hátrány ismerkedésnél, ha nem vagyok egy buliőrült?
Figyelt kérdés
Nem járok diszkókba, nem is terveztem, soha nem is akartam.... Nem menőzök igazán semmivel, viszonylag csöndes típus vagyok, de ez nem azt jelenti, h szűkszavú is.
A többit azt hagyjuk, mert tényleg ízlés dolga, viszont amiket fölsoroltam, ezek szerintem nem sok emberre jellemzőek....
nem mindnenki bulizós ahogy Te senm igy biztos fgsz olyan lányt találni aki szintén nem. viszotn nálad is változhat még ez a helyzet mivel 15 évesen nem is kell még benne lenni annyira az éjszakában. Egyébként én sem voltam sosem bulizós...28/N
2013. márc. 15. 23:39
2/12 anonim válasza:
Hátrány,mert a korodbeliek még kis éretlenkék,így mehunnak.
2013. márc. 15. 23:40
3/12 anonim válasza:
Én is hasonlóan gondolkozom. Nm értem, hogy mire jó az, hogy minden hétvégén buliba vagy, és olyan részegre iszod magad, hogy azt sem tudod, hol vagy... :s (15L)
4/12 anonim válasza:
igen hátrány, ahogy az is, hogy csöndes és zárkózott vagy
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem,mindig önmagad légy mindig ez a lényeg.
19L
2013. márc. 15. 23:42
6/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok zárkózott, csak csöndes.
Egyébként csak végiggondoltam, h milyen korombelieket ismerek, aztán amire már képesek a fiatalok 14 éves kortól....
2013. márc. 15. 23:43
7/12 anonim válasza:
Barátom,én ilyen voltam és sajnos vagyok is.
Hidd el,nem jó. A bulik a szocializálódás központjai.Én is így gondoltam mint,és sok mindenből kizártam magam.Csak tapasztald meg egyszer,nem olyan rossz dolog az:)
Nálam sokkal rosszabb külsejű pasiknak van barátnője,mert ők szórakoztatóak,én meg nem..
17/F
2013. márc. 15. 23:47
8/12 anonim válasza:
igen, mert a többség igen, vagy ha nem is, csak részegen tudnak ismerkedni 8mert gyávák). egyébként emg senkinek nincs smemilyen érdeklődése és enm jár sehová, vga yha igen, ott nem tud ismerkedni.
szóval alapvetően nem kéne bajnak lennie, de az. nagyon kevés lány van, aki nem szeret bulizni, és enm csak diszkóshanem rokkerre is igaz (bár azok is kihaló félben vannak).
2013. márc. 16. 07:35
9/12 anonim válasza:
Velem szemben biztos nem :D Amúgy meg inkább azokat tartanám hátrányban lévőknek akik ilyen helyeken ismerkednek, hiszen ilyen állapotban, és körülmények között(tömeg,hangzavar) szerintem nem lehet normális kapcsolatot teremteni!
2013. márc. 16. 13:15
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem hátrány! Bár sokan 15 évesen buliznak ész nélkül. Ne feledd így vagy jó ahogy vagy ne próbálj megváltozni csak, hogy legyen barátnőd. Találni fogsz hozzád való lányt, de nem feltétlenül a diszkóban találod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!