Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az hátrány ismerkedésnél, ha...

Az hátrány ismerkedésnél, ha nem vagyok egy buliőrült?

Figyelt kérdés

Nem járok diszkókba, nem is terveztem, soha nem is akartam.... Nem menőzök igazán semmivel, viszonylag csöndes típus vagyok, de ez nem azt jelenti, h szűkszavú is.

A többit azt hagyjuk, mert tényleg ízlés dolga, viszont amiket fölsoroltam, ezek szerintem nem sok emberre jellemzőek....

Jó volna már egy barátnő, de én önmagam maradok

15/F

2013. márc. 15. 23:38
1 2
 11/12 anonim válasza:

szerintem egyáltalán nem hátrány, sőt nekem például ez tetszik(mondjuk nem mostanában terveztem a pasizást, ráér az még :)). sose értettem mi a jo abban ha valaki mindenhétvégén leissza magát valami hülye discoban. én sem terveztem a jövőben hogy eljárok majd bulizni, habár csendesnek vagy szűkszavúnak nem mondanám magam, sőt kicsit jobban pörgök a kelleténél(emiatt a vérnyomásom is magas:))

szóval szerintem ez nem gáz, főleg nem 15 évesen

de addig is ne aggódj, minden zsák megtalálja a foltját ;))

L/14

2013. okt. 29. 22:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Pont ilyen fiúra vágyom, csak kissé fiatal vagy nekem, nem ártana, ha legalább 4-5 évvel idősebb lennél:)
2013. dec. 27. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!