Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznált, hogyan lépjek túl rajta?
Velem hasonló volt,csak lánnyal. Annyival volt nekem jobb,hogy míg kavartunk rendes volt velem,így egy kis kellemes emlékem van tőle,egy keserű utóízzel. (Miután elváltak útjaink,nagyon rosszba lettünkb.
Mivel,hogy nem tudtam lezárni vele a dolgot,így nagyon zavart,nem éltem olyan nagyon bele magam,mégis bántott a dolog. Sokáig (hónapok) nem tudtam kirázni a fejemből. Rájöttem,hogy nem elfelejtenem kell,hanem túltennem magam rajta. Nehezen bár, de sikerült elkönyvelnem,hogy ez ellen semmit nem tehetek,jó volt ahogy volt,tanultam belőle s igyekszem jobb ember lenni ez által. Most pedig elrabolta a szívem egy lány,kivel egy látszólag reménytelen de boldog kapcsolatot ápolok. Gyakran eszembe jut még mai napig,de már nem csal ki könnyeket az emléke. Légy erős,idővel rendbe jön minden. Tudom,hogy mennyire nehéz,s nagyon sajnálom hogy ilyen sráccal volt dolgod,de remélem,hogy nem adod fel a hited,hisz vannak rendes fiúk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!