Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire jönne be egy ilyen lány? Egyáltalán lesz így valaha valakim?
Tudom-tudom millió ilyen kérdés van az oldalon, de egyik sem szól hozzám hasonló lányról. Azzal is tisztában vagyok hogy nem teljesen lehet a leírás alapján megítélni valakit , ezért privátban rövidebb beszélgetés után lehet szó képküldésről.
Szóval 14 éves lány vagyok. 170 cm és az átlagnál ducibb. Mindig is kilógtam a sorból ezzel a tulajdonságommal. Egyszer rövid ideig voltam vékony de nem sokáig tudtam tartani az állapotot. Szó sincs igénytelenségről , mert eljárok konditerembe, 8 kilómétereket sétálok a kutyámmal hétvégente. Ha van időm túrázok, úszok biciklizek emelett a legtöbb labdasportot is űzöm alkalom adtán. Egyszóval igazán próbálok tenni ezen tulajdonságom ellen, de valószínüleg genetikám is benne van , mivel felmenőim nagy része túlsúlyos volt.
Barna vállig érő hajam , zöldes-kékes-barnás-szürkés szemem. Szemüvegem is van, de nem állandóan hordom mivel anélkül is látok , nem erős dioptriájú.
Főként rockot és metált hallgatok, néha szóbajönnek nagyon nyálas számok is. Emiatt öltözködésileg főként feketét és zöldet hordok, de néha színesebb ruhákat ( barnát, pirosat és kéket ) is felveszek. Van pár bandás pólóm amiket ugyna nem minden nap, de hordok. Van acélbetétes bakancsom is , ám ezt is csak mértékkel hordom.
A barátaim céltudatosnak, kedvesnek, mosolygósnak és aranyosnak tartanak. Szociális személyiség vagyok, ámbár idegenek közelében először félénken, visszahúzódóan viselkedek, kis idő múlva feloldódok.
Eléggé maximalista vagyok. Utálok rossz jegyeket kapni. Ezt nem úgy kell érteni hogy éjt nappallá téve tanulok, hanem csak alaposan felkészülök a dolgozatokra. Beosztom az időmet, néha előre tanulok illetve mindig minden órára tanulok, ezért a tz előtt csak ismételnem kell. Utóbbi tulajdonságomból adódóan eléggé céltudatos vagyok. Másodikas koromban eldöntöttem hogy jelenlegi iskolám (város legjobb gimije) 6 osztályos angol speces osztályába jelentkezni fogok . Igyekeztem tenni érte és be is kerültem. A további továbbtanulási céljaim is megvannak.
Hobbim rengeteg van. Nagyon szeretek olvasni, bármilyen stílusú könyvre vevő vagyok. Imádok a barátaimmal lenni vagy a szabadban elmélkedni. Ekkor főként írni szoktam. Ezek mellett szeretek sorozatokat és filmeket is nézni . Ezekböl is bármit megnézek , de főként az akciódúsabbakat szeretem.
Szóval ez lennék én. Egy rakás ellentmondásos tulajdonságom van , éppen ezért furának tartom magam.
A fent leírtak pedig azzal a céllal íródtak , hogy megtudjam vannak-e fiúk akiknek bejönnék ? Illetve írjátok le miért nem .
+ köszi a türelmed ha végigolvastad , és a válaszod ha írsz. Ne haragudjatok a helyesírási hibákért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!