Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli merevedesre reagalas lanykent/nokent? (Tobbi lent! )
Sziasztok
15 eves vagyok baratom 16 egy eve vagyunk egyutt.. kb fel eve szoktunk egyutt aludni:) nagyon szeretek vele aludni hozzabujni stb.. viszont nalunk eleg meleg van igy gyakran csak egy boxerban vagy rovidgatyaban alszik.. igy elegge atlatszik reggel ha merevedese van.. altalaban nem tudom h reagaljam le stb... ugyan tudom ez teljesen termeszetes dolog egy fiunal megis fura mikor peldaul ebredes utan ossze szeretne velem bujni en pedig erzem ott lent.. mondjuk van h ez este is elofurdul ha peldaul ram fekszik es ugy puszilgat akk is erzem es en kisse kellemetlenul erzem magam.. te h reagaljatok ezeket a szituaciokat le? Koszonom a valaszokat es privatokat is elfogadok!
Szerintem, mikor az ember lányának még nem volt szexuális kapcsolata és nem látott, érzett még péniszt akkor normális, ha az első ilyen szituációkra nem tudja, hogy pontosan hogyan kéne reagálni.
Sose felejtem el, mikor velem először történt ilyen. Nagyon gáz volt. :D Párom hasán feküdtem és éreztem, hogy valami nagyon nyom, de én tényleg azt hittem, hogy valami van a zsebében (állandóan motorokat meg mindenfélét szerelt és minden fémdarabot meg hülyeséget zsebre tett, emiatt a zsebei ki voltak szakadva ezért nagyobb dolog is belefért) én meg oda se néztem, csak gyanútlanul odanyúltam, hogy "mi van megint a zsebedbe, szétnyomja a hasam". Mikor hozzáértem meg megmozdult én meg megijedtem, hogy te jó ég mi ez? Ez ilyen nagy meg mozog meg, úristen. Párom meg csak annyit tudott megszólalni, hogy "az nem a zsebemben van..." :D Persze, mikor tudtam, hogy mi az akkor nem lepődtem meg meg semmi, csak akkor tényleg azt hittem, hogy valami vascső van megint nála és váratlanul ért, hogy nem azt fogtam meg, mint amire számítottam.
Amúgy nem kell különösebben reagálni rá. Ha zavar, hogy érzed akkor szólj neki, hogy kényelmetlen, feküdjetek máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!