Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként írhatok én először a fiúnak?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz lenne rairni egy sulis fiúra, akivel még nem beszéltünk élőben de ő jelölt be mindenhol? Igazából lenne ürügy rairni, nem csak egy sima sziára gondoltam, csak félek hogy kínosan sül el.
17/L
2017. nov. 22. 20:17
2/10 anonim válasza:
Írj rá nyugodtan, szerintem még örülne is neki. ;)
4/10 anonim válasza:
Manapság ez a divat, bár én azt szeretném, ha egy fiú kezdeményezne.
6/10 anonim válasza:
Ha mindenképpen szeretnéd megismerni őt, akkor ne habozz, és írj rá!
Különbönben, lehet h más csaj fogja...
7/10 anonim válasza:
Az én történetem, az volt, hogy tetszettek a csajok, így hát megismerkedtem velük, de annyira nem igazán jöttek be... Közben írt rám egy másik lány, akivel még nem beszéltünk (nekem is bejött), és hát annyira imádom, azóta is együtt vagyunk. :D
8/10 anonim válasza:
Ha te nem, majd ír rá más, és vele fog megismerkedni.
9/10 anonim válasza:
Én ráírtam egyre. De bukta volt. Azzal meg is fogadtam hogy soha többé nem írok rá senkire.
10/10 anonim válasza:
Ezt a pechet!
Akkor gyereket se vállalj soha, hiszen 1000 akcióból átlagosan csak 1 gyerek lesz.
Tudod, egy fiúnál pl. 100 próbálkozásból jó esetben 1 lánynak jön be. Ha ők is ilyenek lennének, 100 éven belül kihalna az emberiség.
...csak tudod, MA MÁR egyenjogúság van.
Ti harcoltatok érte: akkor élvezd is ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!