Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vidíthatnám fel a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vidíthatnám fel a barátom?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon stresszel a tanulás miatt és holnap jön át hozzám és szeretném valamivel meglepni, viszont nem tudom mivel. Köszönöm előre is a válaszokat!:)

2017. nov. 30. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Most komolyan lepontoztatok? De miért? Nem is tettem semmi rosszat :(

#1 Voltam.

2017. nov. 30. 20:04
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Akkor 19 éves felnőtt emberként nem tudod eldönteni,hogy hogyan vidítsd fel azt az embert, akit szeretsz? Szerintem minél több dolgot árulsz el, annál rosszabb.

De jó fej vagyok,úgyhogy adok tippet: Süss neki valamit. Annál jobban nem is tudom, minek örülnék,ha valaki sütne nekem.

2017. nov. 30. 20:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Igazán kedves tőled..:)
2017. nov. 30. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen a barátod, de mondjuk vmit közösen főzhetnétek, az eltereli a figyelmét persze, ha érdekli az ilyen,

De mondjuk a palacsintát mindenkiszereti egyszerű is :D (aztán miután jól laktok jöhet akár az oboázás is:DDD) 22/F

2017. nov. 30. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:
hivd el egy barátnődet, és adjatok elő neki egy leszbi show-t.
2017. dec. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!