Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyának,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el anyának, hogy van barátom?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje együtt vagyok a barátommal, de még nem mondtam el itthon. Holnap lesz a suliban egy bál és oda is együtt megyünk majd és majd a bàl előtt beszeretném mutatni őt.

16/L

2017. nov. 16. 17:18
 1/6 anonim válasza:
91%
"Anyám. Van barátom."
2017. nov. 16. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Először csak említsd meg neki, hogy találkozol egy fiúval, és ha ezt többször is megteszed, egy idő után rájön, hogy barátod van, és ha beakarod mutatni, akkor nem éri váratlanul.
2017. nov. 16. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyenes út a legrövidebb.

"Anyu, megismerkedtem egy fiúval és vele fogok bálra menni. Szeretném, ha megismernétek egymást. Mikor hívhatom meg hozzánk?"

2017. nov. 16. 17:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. nov. 16. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hármasé a legjobb. Én is ezt akartam írni
2017. nov. 16. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:
56%

-Anya, adsz pénzt óvszerre?

-Minek neked óvszer, hisz barátod sincs?

-Már van:)

2017. nov. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!