Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondjam el anyának?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjam el anyának?

Figyelt kérdés

Nembiztos,hogy jó kategóriàba írom,de hátha.

Szóval. Van egy fiú,aki tetszik és ez kölcsönös. Majd kicsit később találkozni is fogunk,mert ugye neten ismerkedtünk meg. (Ezt is el kéne majd valahogy mondani,mert hazudni nem szeretnék) Nemtudom hogy és mikor kéne elmondanom anyànak. Persze ha komolyabbra fordul ez az egész..

annyi a bökkenő,hogy 4 év korkülönbség van. Illetve kicsit több mint 4 év. Bátyámnál is idősebb kb egy évvel..

13l 17f

2017. aug. 3. 19:28
1 2
 1/15 anonim válasza:
11%
Minél hamarabb mondod el, annál jobb. Ne húzd az időt. De miért tartasz attól, hogy elmond anyukádnak? Ez a fiú lenne az első az életedben?
2017. aug. 3. 19:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem örülnék ha a 13 éves kislányomat egy 17 éves kamasz akarná megfektetni. Tudom tudom neten már megismerted ő biztosan nem azt akarja, te nem vagy olyan bla bla bla...
2017. aug. 3. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos nem hiszem, hogy örülni fog neki, és lehet nem is támogatja majd a találkozást. Ülj le vele szépen, és mondd el neki, semmi köntörfalazás!
2017. aug. 3. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Hát így 13-17 azért elég húzós...Én nem örülnék neki ha a lányom ilyen kapcsolatba lenne. Persze azért adnék esélyt a fiúnak, de egy picit pedofil feelingje van. De ha nagyon félt anyukád, akkor nem fog elengedni, nem mondom hogy hazudj, de csak azután mesélj róla miután élőben is találkoztatok, mert sokszor előfordul, hogy valaki teljesen más neten mint élőben.
2017. aug. 3. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
16%

Én 22 évesen ismertem meg neten az akkori barátnőmet aki 13 volt... érthető okokból ő sem mondta el otthon. És én sem akartam őt kihasználni soha... szóval nem feltétlenül akar rosszat valaki csak mert idősebb

Kérdező a te eseted azért nem ennyire "rendkívüli" az a 4 év még ilyen korban sem elképzelhetetlen... nem ismerem szüleidet, azt csak te tudhatod hogy reagálnának r, de sok sikert :)

2017. aug. 3. 20:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen oldalon ismerted meg?

Kb ez lenne az első kérdésem ha a lányom ilyennel jönne hozzám. Mindenesetre én biztosan nem engedném, hogy egyedül találkozzanak, mert hátha kamu, stb. Azon felül, egyáltalán nem örülnék a kornak közöttük, plusz 13 évesen nem hiszem, hogy a pasizás ilyen fontos (bezzeg az én időmben blablabla). Remélem te is és anyukád is számít rá, hogy 17 évesen mások a fiúk igényei, mint neked 13 évesen..

2017. aug. 3. 20:53
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

A 13 éves kislányomat nemhogy egy 17 évessel nem engedném randizni (aki lassan felnőtt), de még egy korabelivel sem. Hát mi a jó élet van veletek manapság? 13 évesen hova ismerkedtek meg pasiztok? 13 évesen még GYEREK vagy, nagyon gyerek. Még játszanod kéne meg biciklizni meg focizni a suliban, nem az interneten ismerkedni idősebb fiúkkal...

Azért ez már nagyon túlzás. Még 5 év és házasodni fognak az ovisok, vagy mi lesz a következő?

Lehetőleg őszintén mondj el anyukádnak mindent úgy, ahogy van, és kész. Figyu anyu, megismertem egy fiút a neten, 17 éves, és szeretnék majd találkozni vele.

Nagyon remélem, hogy anyukád nemet mond, és neked is lesz annyi eszed, hogy legalább 15 éves korodig vársz a pasizással, és nem neten hagyod magad befűzni 4-5 évvel idősebb srácoknak...

Komolyan, légyszi, ne. Tölts le valami jó játékot, nézz filmeket, mindegy, de könyörgöm, 13 évesen ne kezdj már el pasizni... ez nem normális...

2017. aug. 3. 21:44
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

"Én 22 évesen ismertem meg neten az akkori barátnőmet aki 13 volt... "

Enyhén pedo vagy (voltál), nem? Vagy csak ennyire visszamaradtál a fejlődésben, hogy csak kislányokkal tudtál kezdeni valamit?

2017. aug. 3. 21:46
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

Én és a barátom között 2,5 év korkülönbség van.

Ő:17 én lassan 15

Én is neten ismertem meg (itt gyakorin) XD és lassan 1 éve, hogy együtt vagyunk.

Ha nem valami kanos, elmebeteg, pedofil állat akkor talán működhet.

Ha kérdésed van nyugodtan írj nekem!

14/L

2017. aug. 3. 22:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nem beszél semmilyen idegennyelvet, akkor lehetőleg magyarul.
2017. aug. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!