Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondjam el anyának?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjam el anyának?

Figyelt kérdés

Nembiztos,hogy jó kategóriàba írom,de hátha.

Szóval. Van egy fiú,aki tetszik és ez kölcsönös. Majd kicsit később találkozni is fogunk,mert ugye neten ismerkedtünk meg. (Ezt is el kéne majd valahogy mondani,mert hazudni nem szeretnék) Nemtudom hogy és mikor kéne elmondanom anyànak. Persze ha komolyabbra fordul ez az egész..

annyi a bökkenő,hogy 4 év korkülönbség van. Illetve kicsit több mint 4 év. Bátyámnál is idősebb kb egy évvel..

13l 17f

2017. aug. 3. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnád hány lányt rabolnak el így, hogy neten megismernek egy fiatal srácot.... Én tudom, mivel vannak kapcsolataim akik ilyenekben dolgoznak, hanyagold a netes ismerkedést, ha még a kora stimmel e akkor sincs arra garancia hogy olyan a személy amilyennek kiadja magát, a neten bárki bárki lehet, mivel nem látjuk, nem ismerjük, nem akarja hogy lásd, ha látod akkor gyenge és nem tud másnak mutatkozni csak önmaga tud lenn ezért ismerkedik a neten ahol bármilyen álcát felölthet mert a való életben egy senki... Van kivétel, nem azt mondom hogy nincs, de iszonyat ritka az aki a valóságban is olyan, mint az interneten szóval csakis élőben ismerkedj, élőben! ÉLŐBEN és élőben semmiképen se neten.

18f

2017. aug. 3. 23:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, tényleg vannak ilyenek de azért ennyire nem kell démonizálni... a legtöbb ember tényleg csak ismerkedni szeretne nem pedig elrabolni meg mittudomén.. először érdemes nyílvános helyen találkozni, és jó ha tud más is a dologról. Sőt a legjobb az lenne ha a szülők is tudnának róla, esetleg bemutathatná nekik a fiút, de ez sokszor lehetetlen ezért is nem merik elmondani. Pedig ha meg lehetne az ilyen dolgokat beszélni a szülőkkel akkor talán nem találkozgatna annyi lány titokban ismeretlenekkel..
2017. aug. 4. 00:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszaitokat. Nem szeretnem elsietni,meg nem tartunk szinte sehol se csak ha ugy adodik..

o lenne az elso baratom,igen. Bar nem erzem meg igazan hogy nekem erre annyira szuksegem lenne,de kezdem ugy erezni hogy lassan beleszeretek. Tudom hogy sok a korkulonbseg,de nagyon hasonlo a gondolkodasunk,viselkedesunk is.

:/

Sokat gondolkodtam mar ezen,es nem tudom mi lenne a helyes. Mondjam meg neki hogy ezt hanyagoljuk? Es akkor nincsen olyan problema,hogy el kell mondani pl anyanak. Viszont az akkor nekem rossz meg neki.

2017. aug. 4. 00:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. :)

Most megpróbálom a te szempontodból is elmagyarázni a dolgokat. A többieknek, akik nekiszöktek szegény lánynak, csak szólok, hogy hozzánk fordult segítségért, tehát még ő sem teljesen biztos a dolgában. Talán ezért is fél szólni az anyukájának.

Szóval, kedves kérdező, 13 éves vagy, nagyon fiatal. Nem akarom túldramatizálni a dolgokat, de ebben a korban szerintem az a 4 év korkülönbség eléggé sok. Te még rengeteget kell fejlődj, és akár egy év alatt is fejlődhetsz annyit, amennyit a fiú nem. Tudom ezt saját tapasztalatból. Egy 17 éves fiú pedig pontosan abban a korban van, amikor nem feltétlen arra használ egy lányt, hogy ártatlan barátságot ápoljon vele. Ha úgy adódna, és mégis kialakulna kettőtök között egy párkapcsolat, semmi garancia arra, hogy nem használja ki a testedet. Ők életük ezen szakaszát élik most. Minél több mindent akarnak megismerni egy lányban, és ebben a lelkiismeretük sem igazán szab gátat. Támadjon le mindenki, de ez az igazság. Én mindjárt 20 éves fejjel is félek neten megismert fiúkkal találkozni, nem hogy 13 évesen. Ha bármilyen pici hang is megszólal a fejedben, hogy ez nem jó ötlet, és hanyagolni kellene a találkozást, hallgass rá. Ha mégis úgy döntesz, hogy elmész a találkozóra, mindenképpen szólj anyukádnak, apukádnak, hogy tudjanak róla. Esetleg arra is megkérheted őket, hogy kísérjenek el. Ne szégyelld. De semmiképp se menj el úgy otthonról, hogy nem szólsz senkinek egy szót sem. Ha bármi bajod esik, senki se tud a segítségedre sietni.

Ha lemondod a találkozót, és ő ezért megharagszik, akkor gondolom tudod, hogy csak arra kellettél volna neki, és kábé minden addigi szava szépen szólva is hazugság volt. 19/L

2017. aug. 6. 13:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm,kedves utolsó!:)

Tulajdonképpen mi már ezt megbeszéltük,hogy nem lehet több az ilyen kézenfogósdi dolgoknál,mert én még nem szeretném.:)

Kivárja.:)

Ha nem találkoznék vele/lemondanám (még nemhiszem,hogy most fogunk,ahhoz kell még kis idő) biztos nem haragudna meg.:)

2017. aug. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!