Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy haverom anyukáj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy haverom anyukájával aki 47éves, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megtörtént és nagyon sajnálom, a haverom még nem tudja viszont az anyja folytatni szeretne ezt a viszont de én nem merek kockáztatni, mit mondjak vagy csinaljak?

Köszönöm a használható válaszokat!

2017. nov. 25. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd a haverodnak, hogy "Fiam, hozz egy sört, beszélnünk kell." És amikor ellenkezik, hogy nem a fiad, simogasd meg a buksiját, nézz mélyen a szemébe, és mondd neki, hogy de, de.
2017. nov. 25. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
16%

hali....!

Ez nem szegyen!

Van egylines sztoorim le irom neked!

Anyukam 38 eves 💐👌

A testverem Fiu 17 😊

En lany vagyok 15 😊😂✌

A testverem haverja 17 eves!

Anyukamba volt meg 2 evvel ezelott szerelmes, en mindig feltekenykedtem mert en nekem tetszett a fiu😂✌👍💐

Mindig at jottmost hozzank, hogy lassa anyat, es anyukam ferjet(Anyukam es edes apam elvalt)nevelo apukankat akit 9 eves korom ota apanak hivok!

Mert nevelo apummal pajtik voltak, kedvelte a fiut mert rengeteget, segitett, fat vagni,vagy barmit!

De mindig csak akk jot at a fiu amikor, a nevelo apunk nemetben volt! (Mert o kulfoldon dolgozott)! Es ak mindig udvarolt anyumnak, de anya mindig, meghivta ebedelni, meg kedves.volt vele nem akarta meg bantani, az o szemeben pici kis tinedzser volt...😊😊😍. es mindig kereste nekia baratnot!

De a fiunak csak anya kellet!

it a lenyeglot az h mindig azzal hulyeskedtunk hogy milyen lenne mar ha o lenne az apank!!nekunk ez vicces volt! A tesom haverja nem itelte el mert barki lehet szerelmes barkibe hisz a szerelem nem tilos! De anyukam nem csokolozotf, vele, es nem sexelt,! Egy ido utan el mult a szerelem es lett neki egy szep baratnoje, es azota is egyutt vannak! En sztm szakitcs az anyukaval,es ha akarod h tiszta legyen a lelked lehet az elejen meg haragszik de majd meg bekel! Hisz ez csam egy kaland, ami megesik barkinel! De ne veszt

2017. nov. 25. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:
hát mindenesetre ha elmondod a haverodnak, utána csak óvatosan a "megb-tam anyádat" poénokkal... xD
2017. nov. 27. 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Stifler
2024. jan. 30. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!