Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes vagyok? 14l lefeküdtem a barátommal ovszerrel vedekeztunk de de 3 hete késik pedig 4 eve menstruálok és néha rámjön a hányinger. Több lent
Hát...
Szia anya, először is bocsánatot szeretnék kérni és kérlek ne haragudj rám, butaságot csináltam és én is tudom, már meg is bántam. Először is ne haragudj de nem szóltam hogy van barátom, mert xy(miért nem?). Az a helyzet hogy már xy ideje együtt vagyunk(többet mondj jópár hónappal mint az igazság :D és beszéld meg vele hogy az a sztori hogy már annyi ideje gyütt vagytok) és az egyik este egymás mellett feküdtünk és butaság történt és nagyon félek, ne haragudj, de szerintem valami nincs rendben.
Figyu, én 14 éves fiú vagyok, és olykor olyannyira rámjön a b*szhatnék, hogy átmennék a szomszédba osztálytársamhoz jól meg.rakni, de ki.verem, utána meg azon jár az eszem hogy milyen jó hogy már semmit se kívánok...
Szóval komolyan nem értem, hogy lehetsz ilyen...
Ha óvszer nélkül nem tette beléd és el sem szakadt, akkor fizikailag lehetetlen a teherbeesés (ha utána az ondót sem kente beléd).
Ráparáztál és beképzelted. Hányingered bármitől lehet, még az ijedelemtől is.
Tescoban vegyél egy tesztet, ott van önki. kassza, ciki sem lesz és legalább megnyugodhatsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!