Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 6 hetes terhes vagyok 3 nap...

Cintikebabby kérdése:

6 hetes terhes vagyok 3 nap után megszűnt a hányinger ez bajt jelenthet?

Figyelt kérdés
3 napig hánytam hányingerem volt vagy sokat öklendeztem tegnap szinte semmit nem bírtam megenni ma reggel úgy keltem hogy nincs az az erős rosszullét és nem is hánytam enni is tudtam ami persze jó de aggódni kezdtem nem e jelent rosszat a mellfájdalom ami még tünetem volt ugyan úgy fennáll csak az erős rosszullét szűnt meg ez ugye nem jelent bajt?! Volt már valakinél ilyen? Ha igen mi volt utána? Köszönöm

2017. máj. 31. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Normalis hogy a hanyinger, rosszullet jon-megy ez elejen. Nekem is igy kezdodott kb 6 hetesen. 2-3 napig rossz aztan 1-1 napig semmi, majd a 9. hetre ugy bedurvult, hogy mar minden bajom volt tole.

Komolyan feludulesvolt, ha volt, hogy neha volt olyan nap, mikor 2-3 orara sem hanyingerem sem a gyomoreges sem a fuffadas nem kinzottkinzott.

15. het tajan mult csak el a legtobb tunet.

2017. máj. 31. 13:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod kicsit megnyugtatott :)
2017. máj. 31. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem baj! Mindenki máshogy éli meg a terhességet! :)
2017. máj. 31. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Vissza tért tegnap ma megint kicsit jobb megnyugodtam :)
2017. jún. 2. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Eleinte en is orultem neki, mert azt mondjak akkor biztosabb a terhesseg, bar nem tudom ennek mennyi valosag alapja van.

De egy ido utan mar ugy vartam a 12.hetet mint a messiast :D

Remelem neked azert nem lesz ennyire durva!

2017. jún. 2. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!