Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek terhes vagyok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok? 14l lefeküdtem a barátommal ovszerrel vedekeztunk de de 3 hete késik pedig 4 eve menstruálok és néha rámjön a hányinger. Több lent

Figyelt kérdés
Ovszerrrel védekeztünk de most nagyon félek nem lennék képes kihordani a babát az aktus 4 hete történt a barátommal meg nem beszeltem errol mit tegyek??? Nagyon ketsegbe vagyok esve kérlek ne bántsatok azokkal hogy pl. Ha volt eszed dugni akkor mondd meg anyádnak

2017. júl. 29. 22:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%
Csak szerintem kamus a kérdező?
2017. júl. 30. 03:55
 22/27 A kérdező kommentje:
Hello ma vettem tesztet és negatív lett
2017. júl. 30. 10:48
 23/27 anonim ***** válasza:
93%
14 évesen már nem szűz :DDDDD Na ez ciki.
2017. júl. 30. 11:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Az jó ha negatív lett. Mondjuk én a biztonság kedvéért csinálnék még egyet.

Egyébként ha már nemi életet akarsz élni jobb ha tudod hogy mindamellett hogy az óvszer (mint ahogy más védekezési módszer sem) nem nyújt 100%-os védelmet ,ha nem szakad ki és az óvszer levétele után sem teszi be a barátod(meg úgy általában óvszer nélkül) és nem kerül a farka a puncid közelébe ,nsgyon minimális az esélye hogy terhes leszel ,gyakorlatilag 0.

Azért van rá írva hogy nem 100%-os a védelem mert előfordult már a világtörténelemben hogy valaki óvszer használata mellett lett terhes. De akkor is általában a nem megfelelő használat miatt.

Egyébként szex után ,le is tudjátok ellenőrizni hogy kilyukadt-e vagy sem(vannak erre módszerek ,keress rá neten).

Ha egy éve együtt vagytok ,akkor neg miert nem mutatod be a barátod anyudnak?

2017. júl. 30. 11:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Tudtam,hogy csak beképzeled :D
2017. júl. 30. 13:10
 26/27 anonim ***** válasza:

Műveltem én is hasonlót, igaz, 18 évesen. Első szex, óvszer, minden rendben, 2 hetet késett. Teszt, negatív, nyugi, másnap megjött, és jelentem, biztos nem voltam terhes, mert az a gyerek azóta már meg is született volna.

Sok minden befolyásolhatja a ciklusodat, én akkor 5 éve menstruáltam, csak elfelejtettem számításba venni a külföldi felvételi, szalagavató és érettségi okozta stresszt, amire rápakoltam még a babaparát. Ilyen körülmények között pedig kicsit sem meglepő ha ugrik egyet a ciklusod.

Szóval csinálj még egy tesztet pár nap (? - anyukák, tapasztaltabbak, javítsatok ki ha többet/kevesebbet kell várnia) múlva, ha továbbra is élsz szexuális életet, használj óvszert és szex után ellenőrizd hogy nincs-e kiszakadva. Anyukáddal pedig ettől föggetlenül beszélj, nem kell azzal indítani hogy "anya, azt hittem terhes vagyok", de mondjuk az "anya, van barátom" nem rossz indítás. Illetve mondd el a barátodnak is, én valami olyasmi körítésben tálaltam hogy "volt egy ilyen parám, de nem akartalak lerohanni vele amíg nem tudtam biztosat mert tartottam a reakciódtól, csináltam egy tesztet és nincs gáz, de azért szeretném hogy tudj róla."

19L

2017. júl. 30. 18:37
 27/27 Ivett Eszter válasza:

Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha védekeztetek és az óvszer ép volt, mikor "végeztetek", akkor nem sok esély van rá.

Akárhogy is van, el kell mondanod a szüleidnek!

Ha bátor voltál lefeküdni vele, akkor ez sem lesz nehéz...

2017. aug. 1. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!