Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes vagyok? 14l lefeküdtem a barátommal ovszerrel vedekeztunk de de 3 hete késik pedig 4 eve menstruálok és néha rámjön a hányinger. Több lent
Az jó ha negatív lett. Mondjuk én a biztonság kedvéért csinálnék még egyet.
Egyébként ha már nemi életet akarsz élni jobb ha tudod hogy mindamellett hogy az óvszer (mint ahogy más védekezési módszer sem) nem nyújt 100%-os védelmet ,ha nem szakad ki és az óvszer levétele után sem teszi be a barátod(meg úgy általában óvszer nélkül) és nem kerül a farka a puncid közelébe ,nsgyon minimális az esélye hogy terhes leszel ,gyakorlatilag 0.
Azért van rá írva hogy nem 100%-os a védelem mert előfordult már a világtörténelemben hogy valaki óvszer használata mellett lett terhes. De akkor is általában a nem megfelelő használat miatt.
Egyébként szex után ,le is tudjátok ellenőrizni hogy kilyukadt-e vagy sem(vannak erre módszerek ,keress rá neten).
Ha egy éve együtt vagytok ,akkor neg miert nem mutatod be a barátod anyudnak?
Műveltem én is hasonlót, igaz, 18 évesen. Első szex, óvszer, minden rendben, 2 hetet késett. Teszt, negatív, nyugi, másnap megjött, és jelentem, biztos nem voltam terhes, mert az a gyerek azóta már meg is született volna.
Sok minden befolyásolhatja a ciklusodat, én akkor 5 éve menstruáltam, csak elfelejtettem számításba venni a külföldi felvételi, szalagavató és érettségi okozta stresszt, amire rápakoltam még a babaparát. Ilyen körülmények között pedig kicsit sem meglepő ha ugrik egyet a ciklusod.
Szóval csinálj még egy tesztet pár nap (? - anyukák, tapasztaltabbak, javítsatok ki ha többet/kevesebbet kell várnia) múlva, ha továbbra is élsz szexuális életet, használj óvszert és szex után ellenőrizd hogy nincs-e kiszakadva. Anyukáddal pedig ettől föggetlenül beszélj, nem kell azzal indítani hogy "anya, azt hittem terhes vagyok", de mondjuk az "anya, van barátom" nem rossz indítás. Illetve mondd el a barátodnak is, én valami olyasmi körítésben tálaltam hogy "volt egy ilyen parám, de nem akartalak lerohanni vele amíg nem tudtam biztosat mert tartottam a reakciódtól, csináltam egy tesztet és nincs gáz, de azért szeretném hogy tudj róla."
19L
Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha védekeztetek és az óvszer ép volt, mikor "végeztetek", akkor nem sok esély van rá.
Akárhogy is van, el kell mondanod a szüleidnek!
Ha bátor voltál lefeküdni vele, akkor ez sem lesz nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!