Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek terhes vagyok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok? 14l lefeküdtem a barátommal ovszerrel vedekeztunk de de 3 hete késik pedig 4 eve menstruálok és néha rámjön a hányinger. Több lent

Figyelt kérdés
Ovszerrrel védekeztünk de most nagyon félek nem lennék képes kihordani a babát az aktus 4 hete történt a barátommal meg nem beszeltem errol mit tegyek??? Nagyon ketsegbe vagyok esve kérlek ne bántsatok azokkal hogy pl. Ha volt eszed dugni akkor mondd meg anyádnak

2017. júl. 29. 22:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Vegyèl terhessègi tesztet gyógyszertárban ès csináld meg. Akkor egyből kiderül, hogy az vagy vagy sem. Ès akkor nem fogsz kattogni. Ha normálisan használtátok az ovszert akkor nem hiszem, hogy az lennèl.

Nyugodj meg, vegyel tesztet, csinald meg aztán ha negativ akkor minden szuper ismet csak ha ennyire felsz ettol az egesztol akkor legyetek mèg óvatosabbak es figyelmesek. Ezt a baratoddal is beszeld Meg, mert o neki kellene nyugtatnia teged, o tudja igazan hogy lecsuszott -e egyszer is rola az ovszer vagy minden rendben volt.

2017. júl. 29. 23:07
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

A hülyeség ellen nem lehet védekezni gumival :D

Beszéld meg anyáddal. Ennyi. Legközelebb megbízható fiúval kezdjél, ne óvodással.

2017. júl. 29. 23:10
 13/27 anonim ***** válasza:
44%

14 évesen tényleg sok eszed lehet

volt arra eszet hogy át cseszd anyudat...

hogy terpessz..

most tényleg beszélned kellesz anyuddal...

max anyit tudsz rajta szépíteni hogy nem kell hogy tudja hogy ott is aludtál

de ezt el kell mondanod hogy gáz van...

de arra készülj fel hogy mivel át basztad és terpesztettél nem fog már benned bízni és okkal...

2017. júl. 29. 23:30
 14/27 A kérdező kommentje:
Az ovszerre ra van irva hogy nem teljesen biztonságos és kikérem magamnak hogy nem óvodás hanem 16 lesz oktoberben
2017. júl. 29. 23:34
 15/27 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy egy éve járunk és igenis jól kijövünk egymassal
2017. júl. 29. 23:35
 16/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha egy éve jártok és jól kijösztök miért nem lehetett elmondani anyukádnak?
2017. júl. 29. 23:47
 17/27 A kérdező kommentje:
Mert én vagyok az egyetlen kilánya egy nővérem van de ő nem velünk lakik és két bátyám meg egy öcsém és ha azt mondom neki hogy már nem vagyok kislány akkor teljesen összetöröm
2017. júl. 29. 23:51
 18/27 anonim ***** válasza:
80%

Az hogy kislány vagy nem azon múlik hogy megdugattad magad vagy sem...

Mond inkább el neki.

2017. júl. 29. 23:59
 19/27 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek veszek egy tesztet és ha pozitív beszelek vele ha negatív akkor nem mondom el neki de puhatolózva megkerdezek tőle egyet s mást
2017. júl. 30. 00:08
 20/27 anonim válasza:
100%
majd leirod a fejlemenyeket? nagyon kivancsi vagyok es szurkolok!:)
2017. júl. 30. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!