Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kori pályán való ismerkedésről? Mennyire "szabad"? Lányok, hogy reagálnátok, ha egy srác odamenne hozzátok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert elérkezett az az időjárás, amikor már lehet menni... és már régóta gondolkodom rajta, hogy mennyire örülhet egy ismeretlen fiúnak ott… Tudom, ez is egyénenként változó, hogy kinek tetszik, kinek nem, de én úgy gondolom, hogy a téma és a hely romantikus és magért beszél…és úgy érzem, hogy megpróbálhatom nyugodtan, legfeljebb nem sikerül. De rosszul tenném, hogy ha kihagynám! Ti mit gondoltok róla? 16/F2017. nov. 25. 14:51
12/18 anonim válasza:
Hát mindeképpen próbáld meg, de azért azt javaslom, hogy olyan lányhoz menj oda, aki azért kicsit tapasztaltabban korizik :D csak mert eléggé kínos lenne a lány szempontjából, hogy odamegy hozzá egy srác, ő meg pofára esik :D
13/18 anonim válasza:
Én szerintem nagyon örülnék neki ha egy fiúban lenne annyi bátorság hogy odamegy és beszélgetést kezdeményez egy idegen lánnyal. Becsülendő ^^
16/L
14/18 A kérdező kommentje:
Azóta 17 éves lettem és idén megpróbálom. Remélem sikerül boldog pillanatot csinálni egy lánynak.
2018. okt. 9. 21:01
15/18 anonim válasza:
100 kilós muszlim vagy kormos gyerek menne oda hozzátok kíváncsi lennék melyik lány örülne neki . :) Bele való olasz srácokat a lányoknak !
17/18 anonim válasza:
Velem már volt olyan, hogy a barátnőmmel neki mentünk két srácnak teljesen véletlenül és aztán elkezdtek velünk beszélgetni, de végül nem lett belőle semmi :)
Én egyébként örülnék, ha oda jönnél hozzám, sztem nagyon aranyos lenne ;)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi 17-es, adtál egy kis önbizalmat nekem, megpróbálkozom újra vele!
2019. jan. 6. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!