Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kori pályán való ismerkedésről? Mennyire "szabad"? Lányok, hogy reagálnátok, ha egy srác odamenne hozzátok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert elérkezett az az időjárás, amikor már lehet menni... és már régóta gondolkodom rajta, hogy mennyire örülhet egy ismeretlen fiúnak ott… Tudom, ez is egyénenként változó, hogy kinek tetszik, kinek nem, de én úgy gondolom, hogy a téma és a hely romantikus és magért beszél…és úgy érzem, hogy megpróbálhatom nyugodtan, legfeljebb nem sikerül. De rosszul tenném, hogy ha kihagynám! Ti mit gondoltok róla? 16/F2017. nov. 25. 14:51
1/18 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó ötlet csak szerintem ne egyedül menjél ne legyen feltűnő hogy őket bámulod folyton vagy ilyesmi.
F
3/18 A kérdező kommentje:
Jaj de jó :) Köszönöm az eddig válaszokat..Az egyik baj, hogy javarészt 98%-ban fú barátaim vannak és egyik sem tud korizni XD De megtanítaná őket, ha lenne kedvük eljönni.. de nem bánom, hogy egyedül, kell bennem, mert én azt szeretném megnézni, hogy egyedül mennyire képes vagyok, nem pedig segítséggel...Csapatban mindig más vagyok és nem azt szeretném, hogy megismerjék :)
Meghallgatok még szívesen véleményeket :)
2017. nov. 25. 15:38
5/18 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Én örülnék neki.
6/18 A kérdező kommentje:
Örülök ezeknek a pozitív válaszoknak :) Legjobban a reakcióktól félek..De majd legyőzőm a félelmeim!
2017. nov. 26. 20:36
7/18 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet, tökéletes! Bátor vagy, és mások is követhetnék a példád, el ne szalajszd a lehetőséget!!
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, így lesz. Bár még nem nevezném magamnak bátornak, míg nem teszem meg, de igyekszem és adnom kell egy esélyt mindenkinek és magamnak!
2017. nov. 29. 06:10
9/18 anonim válasza:
Mi anno voltunk korizni, es egyik baratnom elesett. A srac odament hozza, felsegitette es azota is tok joban vannak. Szerintem nagyon aranyos tud lenni, szoval hajra :)
10/18 Vad-Ász válasza:
Tök jó ötlet.Hajrá!
De én inkább már a sokadik randin vinném oda a barátnőm.
Így még az évforduló is lehet a koripályán amit kibérelsz és fediszited + gyertyák...jujj elképzeltem.
.
Sikerült valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!