Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác "cukin/édesen" viselkedik az jó, vagy rossz dolog?
Figyelt kérdés
Rengeteg csajtól megkaptam már ezeket, meg az aranyost meg az összes ilyen jelzőt. Nem épp egy férfire illő jelző, nekem mégis jól esik. Ez általában jót vagy rosszat jelent, ha ezt mondják?2017. nov. 24. 10:33
1/7 anonim válasza:
Szakadjunk már ki a középkorból, nem csak a macsók, meg a durva és erőszakos szekrények jönnek ám be a csajoknak.
Barátnőmtől ezerszer megkaptam már, hogy milyen cuki vagyok, és egyszer nem gondoltam rá, hogy rossz néven vegyem. Biztos, hogy van, akinek nem jövök be, de a szerelem pont arról szól, hogy olyannal szeressük egymást, akivel olyannak szeretjük egymást, amilyen.
2/7 anonim válasza:
Nekem is mondták,hogy édes vagyok. Sosem volt problémám a partnerszerzésben.
5/7 anonim válasza:
Jó dolog. Én azokra a fiúkra szoktam mondani hogy cukik akik bejönnek.
6/7 anonim válasza:
#3-s Úgy hogy ilyen tulajdonságokkal max barátnak leszel jó.Tapasztalat.
7/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy az adott nők becsurrantanak tőled. Magyarul nagyon bejössz nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!