Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A rajongás egy híresség iránt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rajongás egy híresség iránt mennyi idő alatt múlik el?

Figyelt kérdés

“Szerelmes vagyok” egy hírességbe, aki kicsit idős hozzam, es valljuk be: nulla az esélye annak, hogy egyáltalán TALALKOZZUNK az életben.

Tegnap ébredt bennem ez a nagyon erős rajongás, kérdésem, hogy mennyi idő alatt múlik el?

Kosz a válaszokat!

(Ha valaki kiváncsi ra: Shawn Mendes az, es nem ér cukkolni érte ;))

2017. okt. 12. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a leghosszabb ideig is két hónapig tartott. Teljesen irreális, de valódi szerelemnek hittem. Éld csak bele magad a fantáziádban, semmi rosszat nem teszel azzal :)
2017. okt. 12. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én május eleje óta "szerelmes" vagyok egy hírességbe. Mostmár október van :/
2017. okt. 12. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valószínűleg idővel elmúlik magától, de egyénenként változó, hogy mennyi idő alatt, évekig is tarthat. Szerintem akkor biztosan el fog múlni, amikor megtetszik egy olyan srác, aki a közeledben él, akivel van esélyed találkozni, beszélgetni, stb. Azt tanácsolom, hogy nézegesd azért a fiúkat a környezetedben is, és ismerkedj, hátha megtetszik valaki "létező", azaz elérhető is. És nyugodtan álmodozz, szerintem ez hozzátartozik a női léthez. (Ugye lány vagy? :D) Én is sokat álmodozom mindenféle fiúkról, főleg olyanokról, akik tényleg nem is léteznek. :D

Amúgy eszem ágában sem áll cukkolni, lecsekkoltam ezt a Shawn Mendest, és tényleg jóképű, szóval meg tudlak érteni. :D

2017. okt. 13. 17:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Kosz a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pacsi! ;)
2017. okt. 13. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Uh nekem is ilyen volt. Meg tavaly a Gorbunov Dimaba voltam "szerelmes", fel ev alatt el is mult
2017. okt. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!