Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Más is szerelmes még híres...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szerelmes még híres emberbe? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 22. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
semmit
2016. okt. 22. 16:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy semmit? Mindennap megélem a hattyú halálát, leküzdhetetlen vágy van iránta bennem
2016. okt. 22. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Huh hát én 11-12 éves koromban voltam szerelmes egy híres emberbe. Igazi kapcsolatot kell keresni ennyi :D
2016. okt. 22. 17:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok, és még mindig ez a helyzet
2016. okt. 22. 17:08
 5/11 anonim válasza:
Velem is ez van,nálam is megvan az a bizonyos "hattyú halála" pillanat,de mivel híres,a létezésedről se tud valószínűleg,azért lettél belé szerelmes,mert a médiában láttad,így tényleg nem lehet tenni semmit :c Szerintem ez egyfajta rajongás.
2016. okt. 22. 17:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Megértelek.

Egyébként az illető már meghalt, így úgy érzem, 2x kapcsolatba is kerültem vele. Nem tudom, nagyon földöntúli kapcsolat a miénk.

Kíváncsi lennék, hogy van-e vagy volt-e rajtam kívül még olyan nő, aki tényleg ennyire őszintén szerette és rajongott érte

2016. okt. 22. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:
kiről van szó?
2016. okt. 22. 17:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, ide nem szeretném kiírni, de ha tényleg érdekel, akkor privátban megírom.
2016. okt. 22. 17:44
 9/11 Kikyo1997 válasza:
én is egy hires emberbe vagyis egy anime karakterbe vagyok szerelmes :)
2016. okt. 22. 19:57
 10/11 anonim válasza:
Nyugi, én 2 éve vagyok fülig szerelmes egy híres emberbe. Nem, ez nem csak az az átlagos tinilányos rajongás, nekem ő kimondhatatlanul sokat jelent. Amikor először megláttam őt, azonnal beleszerettem és tudtam, hogy ez egy mindent elsöprő lesz. Átsegített életem legnehezebb időszakán is amihez 'egyedül' nem lett volna erőm... De ő minden reggel erőt adott, a gondolata, hogy van, és szerethetem. Már többször is találkoztunk, tudja, hogy egy nagy rajongója vagyok, de azt nem tudja, hogy pontosan mennyit jelent nekem, félek, ezzel elriasztanám. (Egyébként nincs esély, hogy ez a dolog összejöjjön, ő 2 évtizeddel idősebb nálam, családos férfi)...
2016. nov. 1. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!