Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Azt hiszem szerelmes vagyok egy híres emberbe, levelet szeretnék neki írni. Bővebben lent.
Sziasztok!
Olyan emberektől várok választ, akit komolyan érdekel a téma, mindent elmondanék neki magamról, de ide semmi konkrétat nem írok, mert félek, hogy elszeretnék tőlem, ha kiírnám a nevét.
Főleg a kicsit idősebb korosztály válaszát várom, mondjuk 25-30+, mert szerintem ők jobban megértenének. Egyébként 15 éves vagyok.
Azért itt kérek tanácsokat, mert a szüleimet nem szeretném fárasztani mindig ezzel, illetve nem egyszerű a dolog, mert...na, mindegy. Ha valakit érdekel, és tud segíteni, írjon privátot.
Előre is köszönöm! :)
Szia, bocsi, de nap, mint nap rengeteg levelet kapok, úgyhogy nem válaszolnék.
SP voltam.
Írsz neki levelet, de hidd el, ha esetleg válaszol rá valamit, akkor te jobban belezúgsz, de ő meg le fog szarni... Csak szarabb érzés lesz utána, hogy szereted.
Amúgy meg minek híres embereket szereted? Pénz kell?Hírnév?
Azt meg nem így kell elérni, bár máshogy nem nagyon lehet.
Ha schwarzinál is idősebb, akkor ki lehet? Egy vén trotty, aki idősebb mint nagyapád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!