Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiú létemre szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú létemre szerelmes vagyok egy híres regény női szereplőjébe?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és szeretek sokat olvasni. Azon kaptam magamat, hogy az egyik regény, amit olvasok a női főszereplője nagyon megtetszett! Sokat gondolok rá, vele álmodok és hiányzik. Nagyon gáznak tartom mivel már ilyen dolgokhoz öreg vagyok. Senkinek nem mondtam el, de nem tudom, hogy mit csináljak! Ha megtudnák az ismerőseim akkor nagyon kiröhögnének szval csak normális kommenteket pls!:) Mielőtt valaki azzal jönne, hogy volt-e barátnőm? Igen volt 3 hónapja szakítottunk.

2013. nov. 19. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Most milyen választ vársz?? Tudjuk, hogy ez plátói, én a helyedben abbahagynám a regén yolvasását. Egyébként lehet, hogy a barátnőddel való friss szakítás is közre játszik, főleg, ha hosszú, komoly kapcsolat volt, hogy most egy kicsit "bekattantál"
2013. nov. 19. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
20l
2013. nov. 19. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szakítás után könnyen vigasztalódik úgy az ember, hogy egy elérhetetlen személyt kezd el imádni. Én is voltam így, hírességekkel. Jó érzés volt, kicsit összeszedtem magamat. Velük biztonságban éreztem magamat, talán ez volt az oka az egésznek... butaság, persze, de ilyenkor az ember kerüli az újabb csalódást, az újabb fájdalmat, ezért jó egy olyannal fantáziálni, aki sosem tudna bántani. Majd elmúlik amúgy, ne aggódj. Nem vagy pszichopata. Vagy ha igen, akkor én is és akkor már ketten vagyunk és akkor meg ezért nem kell aggódni :D
2013. nov. 19. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a regény címe?
2013. nov. 19. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
2013. nov. 19. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:

12 èvesen nick-be voltam szerelmes a backstreet boys-bòl.

12 èvesen!

2013. nov. 21. 18:45
 7/7 anonim válasza:
Egesd el a konyvet!
2013. nov. 22. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!