Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Azt hiszem szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Azt hiszem szerelmes vagyok egy híres emberbe, levelet szeretnék neki írni. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan emberektől várok választ, akit komolyan érdekel a téma, mindent elmondanék neki magamról, de ide semmi konkrétat nem írok, mert félek, hogy elszeretnék tőlem, ha kiírnám a nevét.

Főleg a kicsit idősebb korosztály válaszát várom, mondjuk 25-30+, mert szerintem ők jobban megértenének. Egyébként 15 éves vagyok.

Azért itt kérek tanácsokat, mert a szüleimet nem szeretném fárasztani mindig ezzel, illetve nem egyszerű a dolog, mert...na, mindegy. Ha valakit érdekel, és tud segíteni, írjon privátot.

Előre is köszönöm! :)

2015. ápr. 16. 18:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem is leírhatod.Ha férfi az a sztár akkor meg véképp nem izgat.Amúgysem szokásom megszálott rajongást tanúsítani az ismert emberek iránt.
2015. ápr. 17. 19:21
 22/25 A kérdező kommentje:
Okés, köszi. :)
2015. ápr. 17. 19:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Szép Ilonkának hívnak?
2015. ápr. 17. 23:35
 24/25 A kérdező kommentje:
Haha, nem.
2015. ápr. 18. 16:56
 25/25 anonim válasza:

Mondok egy jó hírt. én 40 éves vagyok,2 gyerekem van és még mindig szerelmes vagyok a kedvenc színészembe.egy ismerösöm segítségével megtalàltam egy közösségi oldalon,természetesen àllnéven.

Nyàron utazunk Chicagoba,h talàlkozzam vele személyesen is.Szóval nincs lehetetlen..csak egy kis nyomozàs,utànajàràs és kitartàs kérdése.

2016. okt. 9. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!