Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Azt hiszem szerelmes vagyok egy híres emberbe,
levelet szeretnék neki írni. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan emberektől várok választ, akit komolyan érdekel a téma, mindent elmondanék neki magamról, de ide semmi konkrétat nem írok, mert félek, hogy elszeretnék tőlem, ha kiírnám a nevét.
Főleg a kicsit idősebb korosztály válaszát várom, mondjuk 25-30+, mert szerintem ők jobban megértenének. Egyébként 15 éves vagyok.
Azért itt kérek tanácsokat, mert a szüleimet nem szeretném fárasztani mindig ezzel, illetve nem egyszerű a dolog, mert...na, mindegy. Ha valakit érdekel, és tud segíteni, írjon privátot.
Írj privátba és akkor nem tudja meg az egész internet
2015. ápr. 16. 18:55
12/25 anonim válasza:
Híres ember de gyakorin titkos a neve.... Nem minden h egy tini pics vagy es sp be vagy szerelmes, v egy másik fajta tini pics aki egy híres, szamara személyesen ismeretlen személyben zúgott bele ( amit írnak nem számít) szóval belezugtàl egy arcba meg talán egy kockasra .... És ha ez még nem lenne elég akkor még azt se árulkodó el ki az nehogy ELSZERESSÉK?!?!!?!?
2015. ápr. 16. 18:59
13/25 anonim válasza:
amúgy ha jóval idősebb mint te akkor, nem sok esélye van a dolognak, ha 18-19 körül van akkor még akármi lehet. Amúgy az ilyen híresebb emberek egy csomó ilyen üzenetet kapnak
2015. ápr. 16. 19:00
14/25 anonim válasza:
Csak nem én vagyok az ?Pali bácsi voltam, a Nemzet Sportolója.
2015. ápr. 16. 19:04
15/25 A kérdező kommentje:
Jaj, nem kell általánosítani.
Amúgy igen, tudom. Nem feltétlenül "összejönni" szeretnék vele, hanem inkább a példaképem, akire felnézek. Hidd el, nem ok nélkül.
2015. ápr. 16. 19:05
16/25 anonim válasza:
Na jó ezt most egyáltalán nem értem, hogy most mit is akarsz pontosan tőle, de ha tudnánk, hogy kiről van szó akkor egyszerűbb lenne válaszolni, annak meg, hogy valaki elszeresse előled elég kicsi az esélye, ha meg attól félsz hogy kinevetnek, mert beleszerettél, akkor nincs mitől tartanod, mert még azt se tudjuk hogy te kivagy. Szóval mindenkinek egyszerűbb lenne ha leírnád hogy ki az.
2015. ápr. 16. 19:12
17/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak én vagyok ennyire elfogult, de amikor megláttam, egyből elvarázsolt, már régóta tart a dolog. Sajnos elég nagy az esélye, hogy elszeressék, mert magával ragadó személyiség minden tekintetben. Komolyan ez a legnagyobb félelmem, hogy elszeretik.
Nem szégyellem, inkább büszke vagyok rá.
2015. ápr. 16. 19:17
18/25 anonim válasza:
de ha nem összejönni akarsz vele, akkor egyáltalán hogy tudja akárki is elszeretni előled? most teljesen össze vagyok zavarodva, már az is baj lenne, ha más is példaképként tekint rá? komolyan nem értem? amúgy nekem megírhatod privátban ígérem nem fogom elszeretni előled, mert én nem látom értelmét olyan után sóvárogni akinél még a találkozás esélye is kb 1%
2015. ápr. 16. 19:25
19/25 A kérdező kommentje:
Ha ennyire ellenszenvesen írsz, akkor szerinted majd pont elárulom? Én meg ezt nem értem.
Na, mindegy, már valamennyire megnyugodtam. :D
2015. ápr. 16. 19:30
20/25 anonim válasza:
Nekem privátban nyugodtan leírhatod nyugi nem vagyok az a típus aki sztárokba zúg bele:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!