Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene egy olyan fiú akinek bűnözős kinézete van?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és azért mondták ezt mert, egy tetoválás van a nyakamon,bőrnyakú vagyok azaz nagyon pici hajam van és kondizok ezáltal sportos testalkatom van.2017. okt. 12. 19:08
1/7 anonim válasza:
Hát, nem tudom ki mondta azt, hogy ettől bűnözős kinézeted van, de nem lehet egy IQ harcos.
2/7 A kérdező kommentje:
Haverjaim meg sok lány :D
2017. okt. 12. 19:21
3/7 A kérdező kommentje:
És gondolom azért mert sok bűnöző ilyen.
2017. okt. 12. 19:22
5/7 anonim válasza:
Sokan a külső alapján ítélnek, úgy, hogy egy szót sem váltottak az illetővel. Ha valaki beszélget veled és látja, hogy normális vagy, onnantól kezdve nem számít, hogy milyen tetkód van. Akinek pedig nem tetszik, azzal nem kell foglalkoznod.
6/7 anonim válasza:
Hat a nagyon rovid haj eleg keves lanynak tetszik en azt vettem eszre.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen a mostani lányoknak sajnos a páva fiúcskák tetszenek 50 kilóval 15 centis ecsethajjal hisz az a férfias pff :/
2017. okt. 13. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!