Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ALAK Józsi kérdése:
Nektek tetszene?
Figyelt kérdés
14/L barna haj, nem alacsony de nem is magas, barna szem, fitt, amikor valaki mond neki valami bántót akkor megvédi magát de alapjáraton pedig nagyon édes. Jó tanuló és kedves azokkal akik vele is kedvesek. Nem tini...... annak ellenére hogy ilyen szép nem használja ki a fiúkat. Sok tanár kedvence, és értem miért. Mindig jó ruhákban van (nem úgy értem hogy nagyon drágákban, hanem nagyon jól állnak neki). Na szóval nektek tetszene? 😍 😃2017. máj. 4. 17:37
1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy nagyon szép a haja és elég hosszú 😘
2017. máj. 4. 17:40
2/8 anonim válasza:
Nagyon nagyképű lehet, ha ezeket magáról írta, mert csak a jó tulajdonságait mutatta be nekünk.
4/8 A kérdező kommentje:
nem azt akartam írni hogy nem tini hanem nem tini (csúnyaszó) :D
2017. máj. 4. 18:55
5/8 anonim válasza:
Ezt most magadrol irtad ugy mintha valaki masrol beszelnel? Ha igen akkkr bagyon nagykepu lehetsz ha nem akkor viszont ja nagyjábol bejonne. Esetem
7/8 A kérdező kommentje:
Nem magamról írtam, a jó tulajdonságait emeltem ki, de leírhatom a negatívakat is (bár nincs sok :d)
2017. máj. 4. 20:36
8/8 anonim válasza:
Háth kicsit túlzás ez az ömlengés de nem lenne rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!